Bloggen er endelig flyttet til eget domene, nemlig www.christinathommesen.com :-) Det er kjempegøy å ha den nye nettsiden lansert - jeg er veldig spent på å høre tilbakemeldinger fra dere som vil ta turen innom :-) Håper dere liker! 

// Trykk her for å komme til christinathommesen.com //


Stor takk til kommunikasjonsbyrået Presis 360 hvor jeg jobber, som har hjulpet meg underveis med design!!! Og takk til alle dere på blogg.no. som har lagt igjen så koselige kommentarer i de tre årene jeg har blogget her. Jeg håper dere vil fortsette å legge igjen hyggelige spor på den nye nettsiden :-)

Følg meg på Facebook eller Instagram (@christinathommesen) om dere vil få med dere bloggoppdateringer fremover!

Og takk for meg, blogg.no :-)


// Før koselig venninetreff på kafé i dag // Genser - Only // Lue - Cubus // Jakke - Levis // Solbriller - Warehouse // Støvletter - DNA //

// Gleder meg til å lansere denne //


// Flere antrekksbilder, februar 2012 //
Regionsmesterskapet i tennis er over for denne gang. Mange hadde meldt seg på, både unge og voksne, og var klare til en fullstappet helg med tennisspill i klassene singles, doubles og mix. At det var gøy å være med, er en underdrivelse - nervene var i høyspenn, konsentrasjonen var på topp (liker jeg å tro) og formen var så klar som den kunne bli etter 6 måneder med spill. Stemningen var på topp og både spillerne og tilskuerne så ut som de hadde det moro!

Det var tøft å delta, det skal jeg ikke legge skjul på. Vi har flere flinke jenter (damer) i klubben i seniorklassen (18år+), i tillegg kom det noen fra Østlandet som hadde spilt seriøst i mange år (henholdsvis 14 og 15 år tror jeg at de yngste jentene var - de hadde spilt i 7 år (!!), og konkurrerte i seniorklassen - hatten av for de!!).

Jeg hadde nok med å holde nervene og tankene i sjakk, og forsøke og gi motstanderen noe...ja...motstand! Noe må jeg ha gjort bra i løpet av de 6 månedene - fokuset var et helt annet nå enn da jeg deltok i Sørlandsmesterskapet i august i fjor (jeg så visstnok vettskremt ut da, haha!). Det beste var at jeg kunne faktisk ha det gøy mens jeg spilte - da ble følelsen av å vinne et game ekstra god ^^)

Etter å ha tapt 6-4, 6-3 i semifinalen, endte jeg opp på en 3. plass! Det er jeg veldig glad for, med tanke på at jeg tapte så å si alle kampene under Sørlandsmesterskapet i fjor. Jeg deler nå 3. plass med hun som knuste meg allerede i første game under Sørlandsmesterskapet i fjor :) Woop woop! (Fullstendig oversikt over kampene i forrige helg finner du ved å klikke på Open Tournament Software).Det er først nå at jeg begynner å komme meg til hektene etter mange timer på tennisbanen, både før, under og etter mesterskapet. Har tatt noen dager fri fra tennisen - har derimot kommet i gang med et godt treningsprogram som Atletica Sør Amfi har satt opp (rettere sagt en som tidligere jobbet som fysiotrener i Norges Tennis Forbund, så det er jo midt i blinken!!). Det ble tatt noen en del bilder under turneringen, dobbeltside oppslag i Agderposten og en side i Arendals Tidende ble det også. Det er godt å se for tennisklubben :)


// Kjole - under genser - Maria Sharapova Nike fra TWE //


// Jobbe jobbe jobbe med serve //// Fullføre slaget ^^ //// Skjørt - Serena Williams Nike // Topp og sko - Nike //// Komisk øyeblikk mens vi dømmer junior turneringen //// Jentene i Arendal Tennisklubb sørget for å være blant topp tre i regionsmesterskapet :) //
Dette er Chico, min lille fransk bulldog på 2 år. Han er opprinnelig fra Spania, men har bodd i Norge så å si hele livet sitt. Så han forstår både spansk og norsk. Han elsker kos, å gå tur, å leke, å gjøre triks og å sove. Han er en liten klovn, og han skal jeg tilbringe tid sammen med i kveld etter en heldags trenerkurs i tennis :) :)// Foto - Nyttår 2013 //
// Though this wasn't the case this time :-) //// Plukket med meg noen kupp fra Glitter //

Så er det søndag kveld. Ganske utrolig å tenke på, det kjennes definitivt ikke som om det har vært helg. Har fått og tatt på meg noen oppdrag for Agderposten, og jeg utnytter muligheten til å skrive og fotografere til det fulle. Det er "sluttspurten" nå hva angår to større områder i mitt liv. Fra høsten av blir det helforandring, en omstilling som jeg gleder meg veldig mye til. Ikke minst ser jeg frem til å dele nyheten med venner, bekjente og dere, selvfølgelig :-)

 

Før den tid har jeg noen flere oppdrag på tapeten, selvsagt jobb i butikken, en sommerfest som skal arrangeres, varetellinger, ansettelsesprosesser som skal gjennomføres og et intervju hvor jeg selv blir den som svarer på spørsmålene ;-) Doble vakter med andre ord, og noe fritidssyssler når tiden tillater det.

 

Håper dere har det fint! Vil takke for at dere følger med videre og legger igjen hyggelige kommentarer. Det varmer et bloggers hjerte :-)

// Jeans - Only // T-skjorte - Cubus // Smykker - arvet, gave og Glitter // Lommebok - Pieces //

Kom nettopp fra en kjempegøy dag på jobb - masse nye klær, freshe farger og blide kunder :-) Skriver dette bokstavelig talt på vei til kjøkkenet for å lage middag. Vært dårlig med tid til blogging i begynnelsen av uken, men det har dere sikkert forståelse for :-)

Håper det står bra til med dere! Flere antrekksbilder kommer i morgen. Ha en fin kveld!
Etter mange innloggings- og opplastningsproblemer, er bildene fra torsdagens arrangement endelig klare!

Det ble en kjempehyggelig dag, syns både pressefrokosten og lanseringsfesten på kvelden var vellykkede arrangementer. Designere Jon Karlsson og de flinke damene bak Wis Design holdt innlegg og forklarte designprosessen for deres ulike møbler i den nye PS-kolleskjonen til IKEA. (Det hvite, høye oppbevaringsskapet er som for øvrig er min favoritt i kolleksjonen, var designet av nettopp disse to damene).

Thom Hell sang og spilte på kvelden foran omtrent 100 inviterte. Liker musikken hans godt, jeg - han er en dyktig artist i mine øyne. En beatboxer imponerte oss samtlige i salen - han var utrolig flink til å lage lyder på musikalsk vis, for å si det sånn. Tror det hele ble filmet, kanskje/forhåpentligvis legger IKEA ut film av hans opptreden.

Designstudenten Matilda Charlotta Karlsström ble verdens første mottaker av IKEAs nyopprettede IKEA PS Designstipend, og fikk med seg 10 000 kr og diplom, i tillegg til heder og ære :-)

Jeg ble også kjent med Maiken Bull, den unge fotografen bak bloggen med samme navn. I likhet med meg hadde hun fått oppfordring fra IKEA om å tolke de samme stikkordene som designerne av kolleksjonen hadde fått oppgitt før designprosessen satte i gang. Jeg anbefaler en tur innom bloggen til Maiken, om du ikke har sjekket den ut allerede - landskaps- og himmelbildene hennes spesielt, er utrolig fine!

Sånn så det ut under pressefrokosten på torsdag:// 26.04.2012 //
// Ny bukse - Only // genser - Only // skjorte - Fransa // Wedges - Bianco //

Thom Hell, en beatboxer, kreative presentasjoner, pøsregn, solidaritetsfølelse skapt av en folkemasse på 40 000, nye sko og goodiebags - noen få innslag i dagens økt i Oslo by <3

Det ble sent tilbake fra lanseringsfesten, så nå er det straks sovetid :-)
Og der kom den, kjolen fra Floyd/Miinto.no. I grevens tid, men akkurat som beregnet.

Så nå er antrekket til lanseringsfesten i boks :-) Må løpe, men vi blogges!

// Til info :-) //
Miinto.no er nettportalen som gjør det mulig å handle moteklær i Norges mest trendsettende butikker. Når man handler hos miinto.no, går orderen direkte til klesbutikken som har varen du ønsket deg. Du får varen levert på døren, og har selvsagt 14 dagers returrett.

Miinto.no har 260 online butikker, og er dermed Norges ledende netthandel innen online fashion! Her er det virkelig noe for enhver smak, fra Hugo Boss og Tommy Hilfiger, til Levi's og Elise Ryan, og prisspekteret ligger dertil :)

I det siste har jeg bladd meg gjennom flere herligheter hos miinto.no, fant mange wanties, for å si det sånn!


// Skinnjakke -  Muubaa 3199 NOK // Skinnbukse - Jofama 4500 NOK // Genser - Bruuns Bazaar - 1499 NOK // Sko - Jeffrey Campbell 1699 NOK // Veske - Enzo Poli 1095 NOK // Smykke - Kouture 379 NOK //

// Shorts - Samsøe Samsøe 799 NOK // Skjorte - Day Birger et Mikkelsen - 999 NOK // Sko - Mentor 2099 NOK // Skinnclutch - Friis & Co 1149 NOK // Klokke - Pulsar by Seiko Corporation 1200 NOK // Halskjede - Dyrberg Kern 599 NOK // Armbånd - su misura 425 NOK // Ringer - Friis & Co 99 NOK //// Kjole - Floyd 699 NOK // Sko - Malene Birger 3495 NOK // Clutch - su misura 650 NOK // Smykke - Bjørg Jewellery 1839 NOK // Neglelakk - Leighton Denny 215 NOK // Highlighter - Glo minerals 260 NOK //
 
 

// Blazer - Henrik Vibskov 1645 NOK // Sko - Jeffrey Campbell 1699 NOK // Jeans - Sisters Point 449 NOK // Topp - Samsøe Samsøe 499 NOK // Klokke - Triwa 1299 NOK // Veske - Foxy 400 NOK //
 
For flere go'biter, ta gjerne turen innom miinto.no!
 
// Sponset innlegg //Etter en tidlig start på dagen, bærte det av gårde til butikken fra halv ni til fem. Ellers har jeg også vært på et salgsmøte :) Det har også kommet en interessant forespørsel om å arrangere en konkurranse for dere blogglesere med det jeg vil kalle for en fantastisk premie..!! Mer info kommer ;-)

Nå står middagen og putrer i ovnen. Ser frem til litt tid med mannen, før flere blogginnlegg hos NKS Nettstudier skal forhåndsskrives. Har som mål å bli ferdig med grovarbeidet til det prosjektet før dagen er omme.

I morgen har jeg fri fra butikken. Det er så utrolig kjærkomment med sånne dager.. Da kan jeg nemlig jobbe uavbrutt fra morgen til kveld og sette meg inn i de andre oppgavene hos Webinstituttet og Agderposten :)

Men se hva jeg bare MÅTTE ha med meg hjem i dag!


// Fra Glitter, som har salg - totalpris kun 72,-!! //

Ha en fin kveld!
Har ingen problemer med å finne mange favoritter blant Jeffrey Campbell, Hugo Boss, Selected Femme, Jofama by Kenza, Jones+Jones, Levi's og mange andre merker hos miinto.com:1. Kjole - Malene Birger  999,98 DK // 2. Frakk - Oxmo 599,95 DK // 3. Neglelakk - Deborah Lippmann 149 DK //
4. Solbriller - Jim Wild Prego 699 DK // 5. Skinnveske - Meinert 1249 DK // 6. Pumps - Friis&co.  299,95 DK //
7. Halskjede - Nørgaard Design Copenhagen 399 DK


1. Skinnjakke - S'NOB de NOBLSESSE1999 DK // 2. Topp - Coop mbyM 399 DK // 3. Jeans - Tiger of Sweden 400 DK //
4. Pumps - Spot on 399,95 DK // 5. Klokke - Zento 280 DK // 6. Skinnclutch - Octopus 499 DK // 7. Ring - Sakdidet Road 299 DK

Noe dere liker?

// adlink //


Her var det mye sinnsykt fint! Jeg gleder meg til kjøligere dager :)

Hvilken trend liker du best?


Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits