Siden det ikke ser ut som om vinteren vil gi slipp på Sørlandet med det første, så gjelder det å gjøre det beste ut av det. Lag på lag med klær, beenie og votter - kan være ganske koselig, det :) #mensviegentligventerpåsommerogsol// Jeans - Only // Jakke - Only // Genser - Cubus // Hansker - HM // Sko - Vans // Veske - Mischa Barton // Hund - Chico the frenchie :-)  //


// In desperate need of a hairdo and tight-fitting jeans! Other than that, wishing you all a lovely day //

// Jeans - Only // Jakke - Only // Genser - HM // Sko - HM // Veske - Mischa Barton // Klokke - DKNY //

// Støvletter - DNA // Kåpe - Mango // Topp - Warehouse // Veske - Primark //


// Veske - Mango //

// Veske - Glitter //

// Sko - Marni for HM //// Jeans -  Only //// Skjørt - Donna Bianca //

// Kjole - HM //// Bukse - HM //// Veske - Michael Kors //
Håper alle sammen hadde en fantastisk feiring i går for å ringe det nye året inn! Kvelden tilbrakte vi med familien og bissevofser, god mat, pakkelek og mye latter. En minnerik kveld, i stil anno 2012 som også har vært fylt med mange gode, givende, prøvende, herlige stunder, alle som utgjør det livet en lever.

Så over til kveldens look: Tenkte at jeg for en gangs skyld skulle være litt kreativ med sminke og hår - stor takk til nydelige Celinas sminke-bloggpost som inspirerte, og til dette bildet av Jessica Albas vakre håroppsats.


// Kjole - HM // Belte - Primark // Halskjede - HM // Klokke - DKNY // Armbånd - Coast, Glitter, gave // Øredobber - Pieces // Pumps - Pieces //

Jeg vil med dette takke dere alle fine blogglesere som har fulgt meg i snart tre bloggår. Jeg setter pris på alle fine ord som dere har lagt igjen - jeg blir selv inspirert av å kikke innom deres blogger og bli litt bedre kjent med dere. Jeg sender dere alle og enhver lykkeønsker for det nye året, håper mange av deres drømmer blir oppfylt og at dere opplever glede i hverdagen!  Følg meg inn i 2013 på Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest!

Godt nytt år fra meg og Chico!
Ah, som jeg lengter til våren når snøen har smeltet... Til lysere tider og lengre dager. Men det er klart at vinteren har sin sjarm, den også: Barnlige følelser når den første puddersnøen faller (les: ikke snøstorm!), lag på lag med klær, tjukke strikkegensere og matchende luer og votter; varm kakao og innekos. Eller som i mange tilfeller den siste tiden: Våte sko til og fra tennistreningen og et ekstra observant blikk på glatte veier...


// Kåpe - HM // Skjørt - HM // Genser - Cubus // Skjerf - Pieces // Sko - Dorothy Perkins //

Forresten, nå er det altfor lenge siden jeg kjørte en konkurranse på bloggen, og i morgen tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe med det. Nyttårsaften er jo like rundt hjørnet - da kan jo premien jeg deler ut komme godt med. Følg med.
 // Kåpe - HM // Jeans - Only // Genser - Only // Solbriller - Warehouse // Veske - Michael Kors // Klokke - DKNY // Skoletter - HM //

Hei, bloggen!

Lenge siden jeg har skrevet noe her, og det har jeg savnet. Har savnet å dele hverdagsøyeblikk, det morsomme ved ta antrekksbilder, og ikke minst, har jeg savnet samtaler med dere fine lesere.

Nå er det gått fire måneder siden jeg begynte i stillingen som prosjektleder i kommunikasjonsbyrået Presis 360, men jeg bruker fremdeles hver dag til å lære meg å bli bedre i jobben, ha oversikten over alle prosjekter vi gjør for kunder .... ja, rett og slett klare å følge med i svingene! Det er veldig gøy, jeg storkoser meg på jobb og jeg trives med kollegene :) Har jeg nevnt at vi har d e t fine kontoret, rett ved vannkanten ved Tromøybroen? Nei, det må vel være på Instagram at jeg har delt bilder av utsikten fra kontoret fra alle mulige vinkler... Det er bare så vakkert!


// Har definitivt lagt min elsk på Instagram //


På fritiden går timene gjerne til å spille tennis (hjerte, hjerte, hjerte) - er oppe på det nye anlegget på Myra opptil fem ganger i uken, og merker at jeg ikke er alene om å benytte tilbudet. Banene er ofte fullbooket i ukedagene, interessen for tennis har virkelig økt! Det er så herlig å se!

Ellers har jeg brukt (ufattelig) lang tid på å flytte bloggen fra blogg.no til .com-domene. Ting er snart på plass - jeg er så spent på å høre hva dere andre syns om nettsiden, man blir liksom blind på sånt når man jobber med det i en stund. Jeg sier selvfølgelig ifra når den er oppe og går!

I mellomtiden må jeg bare dele at jeg har fått et par veldig spennende forespørsler, også knyttet til denne bloggen og den nye nettsiden. Jeg gleder meg til å dele detaljene med dere om det blir noe mer enn e-post korrespondanser.

Nå er det snart leggetid, men ikke før jeg får min girly-flick-dose med Gossip Girl på Netflix. Hehe, guilty pleasure!
// Kåpe - Vero Moda // Kjole - HM // Skjerf - Pieces // Veske - Michael Kors // Støvletter - Hobbs England //

Etter en rolig start på helgen med spasertur i solskinn, går turen straks til tennishallen, så på trening. Herlig, spør du meg. Kvalitetstid med mannen på kvelden er mandatory i dag - gleder meg allerede :)

Tenker jeg må prøve å samle noen tråder før det snart er duket for en helt fantastisk gøy tur, en tur som duket opp nokså uventet for min del. Men det passer meg midt i blinken: Milano, godt selskap, opplevelser, fine biler, fotomotiver, god mat og shopping - bloggen blir med :)

Kos dere!// Jakke - Only // Bukse - Only // Genser - Only // Skjerf - Pieces // Klokke - DKNY // Veske - Michael Kors //// Kåpe - Only // Genser - Only // Jeans - Only // Øredobber - Pieces // Sko - DNA //


// Jeans - Only // Cardigan - Only // Skjerf - Pieces // Veske - Mischa Barton // Solbriller - HM //


// Jeans - Only // Jakke - Only // T-skjorte - Primark // Sko - DNA // Veske - Mischa Barton //

Kan ikke tro at det er lørdag i dag. Heller ikke i går følte jeg at det var fredag, men mandag... Jeg er godt i gang i den nye jobben, og syns jeg endelig kan yte, bidra, planlegge o.l. fullt, i stedet for å bruke tid på å sette meg inn i alt.

Jobben som prosjektleder og ikke minst byrået jeg jobber i fører til mange spennende, interessante og givende prosjekter slik som i dag, da vi holdt kurs i sosiale medier for blinde og svaksynte. Jeg hadde et kort innlegg om Facebook-bruk, ellers bisto jeg mer enn gjerne med å hjelpe deltakerne med praktiske spørsmål i workshop-delen av kurset. I morgen er vi på plass igjen.

Før det er planen å lage noe middag, sette på en lørdagsfilm, og lade batteriene. Heldigvis dumpet tre nye filmer fra LoveFilm i postkassen i dag, så timingen kunne ikke ha vært mer perfekt!

Kos dere :)
// Kjole -  England // Sko - Dorothy Perkins // Veske - Michael Kors // Solbriller - Gant //

Så har jeg gjort det og: Deltatt i sørlandsmesterskap i tennis. Etter 10 år med pause fra idretten, har jeg virkelig forsøkt å komme meg på et greit nivå igjen. Mulig at det var altfor ambisiøst å være med i et mesterskap etter bare tre uker med tennistrening (underdrivelse), men man må utfordre seg selv. Seier ble det ikke, heller ikke pokal. Endte opp på en fjerdeplass, med hodet full av altfor mange tanker og kroppen fylt av anspenthet. Jeg er streng med meg selv når det kommer til å prestere i alt jeg gjør, og jeg vil helst få til alt, perfekt med en gang - men jeg må innse at tålmodighet, trening og tenning er betydelige faktorer i tiden fremover.

Livet er sjelden en serie med kjempestore trappetrinn vi hopper over, og vi har lett for å glemme at vi hele tiden gjør fremskritt, leste jeg nylig. Ok, så her må det en endring i tankegang.

Det positive er at jeg deltok. Nå må jeg bare stå på videre. Ikke gi opp. Og ha det moro underveis - tennis er jo knallgøy :)


// Kjole - River Island // Belte - Karen Millen // Jakke - Only // Skoletter - Pieces // Veske - Marc Jacobs // Klokke - Fossil // Solbriller -  Warehouse //

Takk for kjempehyggelige kommentarer i går! Dere er nydelige :)

Tennis trening var helt rått, storkoste meg. Jo mer intens treningen er, jo fortere det går, jo hardere jeg kan treffe ballen, jo bedre <3 Kom hjem og var skikkelig giret på å, ja, spille mer tennis. Hehe!

Dagen på jobb i dag begynte med bransjetreff/frokostmøte som ble arrangert av Aust-Agder Markedsforum. Min meget dyktige og karismatiske sjef holdt foredrag om hvordan sikre seg redaksjonell omtale - mao. en interessant start på dagen. Snart må jeg begynne på middagen og ha en treningsøkt før filmstreaming med min søte. I morgen er det tennis trening!! :D

Vi blogges!
Titt og stadig sier jeg at blogging bør gjøres med jevne mellomrom, og gjerne i hyppige omganger. Samtidig mener jeg at det skal være en kvalitet fremfor kvantitet-tankegang bak det. Blogging tar tid og for at resultatet skal bli pent, interessant, engasjerende og dermed gi andre som leser innlegget noe slags verdi, bør det være en tanke bak innlegget, og ikke bare noen skriblerier en gjør i farten.

I like to live as I preach, men det får da være måte på hvor lang tid det går mellom hver gang bloggen oppdateres. For min del, så føler jeg at det er altfor lenge siden jeg delte noe med dere. Tiden har for det meste gått til å ha det kjempegøy på jobb (stortrives som prosjektleder - kanskje jeg en dag kan forklare nærmere hva stillingen går ut på, det skal være sikkert og visst at jeg får stadig spørsmål om det IRL), til å spille tennis (hadde første trening med trener i går - hadde abstineser allerede i dag), til å trene og familiekos.

Håper dere har det bra, dere også!


// Jakke - Only // T-skjorte - Only // Leggings - Pieces // Smykke - Glitter // Solbriller - Gant // Veske - Michael Kors // Sko - Debenhams //
 

// Kjole - Primark // Sko - Rocket Dog // Veske - Michael Kors //

Herre min hatt, trodde aldri jeg skulle få lastet opp dette innlegget... Har stadig problemer med blogg.no, fra å legge inn bilder til å midtstille dem. Helt basis ting altså. Gleder meg med stor G til å flytte bloggen en gang/snart...

Det er morsomt å blogge ja, men ikke når du treffer på tekniske problemer gang på gang og ender opp med å bruke altfor mye tid. Heldigvis startet denne dagen bra, men en joggeøkt og nok en spennende dag på jobb. Middag må man jo ha, så det står for tur :-)

Ville først høre med dere: Har dere noe treningsmusikk å anbefale? 1500 sanger på iPoden til tross, så har jeg gått lei :P Jo mer "masete", jo bedre!  Har foreløpig funnet frem til nye låter fra David Guetta og Jennifer Lopez :-)
God mandag kjære lesere! Hatt en fin start på uken?
Jeg sov tre timer i natt, men er fremdeles overraskende våken. At jeg storkoser meg i min nye jobb tror jeg utgjør en hel del av forklaringen :-)
 

// Jeans - Pieces // Skjorte - Cubus // Solbriller - Gant // Klokke - Fossil // Veske - Michael Kors // Sko - Dorothy Perkins //
 
Lillegutt har vært så ekstrem snill i dag og vært alene mens mamma (les: jeg) har vært på jobb, så nå fortjener han en skikkelig go'tur. Så må jeg ta tak i en del ubesvarte mail - gud, som tiden flyr...
 

Kos dere videre!
Hilsen Christina og Chico
XOXO// Jeans - Only // Jakke - Only // Skoletter - Pieces // T-skjorte - Primark // Klokke - Fossil // Solbriller - HM // Veske - Michael Kors //

Det er søndag kveld og for mange er det synonymt med ro i kropp, sinn og sjel.

Neste musikkanbefaling er dermed noe som jeg tror passer anledningen.

Emeli Sande er en artist som jeg likte utrolig godt fra første stund jeg hørte henne synge. Dagen etterpå sikret jeg meg CD-en og har siden hørt på den utallige ganger. Det er rolige toner, sterke sangtekster og en stemme som er kraftfull og stemningsfull på samme tid. Liker du en av sangene hennes, vil jeg nærmest garantere at du liker hele CD-en. Our version of events er til å nyte.

PS: Tenk å oppdage dette vidunderet, for så å finne ut av hun akkurat har holdt konsert på Hove... Neste gang er billetten sikret.
Flere antrekksbilder, dere. Dere må jo være lei antrekksinnlegg nå? Hehe, håper ikke det.

Nå som høstsemesteret er godt i gang går mesteparten av dagen i min nye jobb, ellers har jeg spilt tennis på kveldene. Laget middag, besvart mail og blogget også.// Highwaist jeans - Only // Genser - Only // Veske - Michael Kors // Klokke - DKNY // Solbriller - Warehouse // Hund - Chico //

Jeg går rundt og tenker på noe som jeg har hatt i bakhodet lenge, nemlig å flytte bloggen på et eget domene.

Christinathommesen.com eller Christinamihaela.com.

Tror jeg er klar for å ta et stort steg og kjøre i gang møter med designer og web-utvikler.

Det er en stor forandring eventuelt, det å gå bort fra blogg.no som nettportal og fordelene med det. Jeg vil heller ikke miste dere som lesere, dere er så flinke til å kommentere og legge igjen hyggelige ord!

En egen Facebook-side knyttet opp mot bloggen hadde i så fall vært kjempegreit - jeg ser selv hvor oversiktlig det er når andre bloggere jeg leser linker blogginnleggene mot en Facebook-side. Da kan jeg fange opp nye blogginnlegg, selv om jeg ikke får tid til å besøke mange blogger hver dag.

Åh, det er morsomme tider :-)
Sånn så jeg ut, første dag i ny jobb:

// Bukse - HM // Skjorte - Next // Sko - Debenhams // Klokke - Fossil // Solbriller - Gant // Veske - Michael Kors //
Det er søndag, tid for avkopling og avslapning. Solen stråler på Sørlandet og en fantastisk dag til å være ute så mye som mulig.

Det er også siste feriedag. Syns det er deilig igrunn, jeg gleder meg jo massivt mye til å begynne i ny jobb i morgen. Prosjektleder i Presis 360. No longer butikksjef. Dette blir spennende :-)

Det henger fremdeles litt i kroppen, det å ha deltatt på årets Social Summer i Oslo på torsdag. Det var en inspirerende samling av bransjefolk og dyktige foredragsholdere. Jeg stiftet nye og hyggelige kjennskap og ble hakket klokere på interessefelt som sosiale medier, hva skaper en trend og begreper som ROI.

Notatene fra dagen koker ned til noen få motiverende linjer (fra foredragene til Lars Bratsberg og Göran Adlen):

Vi er altfor feige til å prøve ut nye ting, verden går ikke under av at vi feiler i noe.

Vi må tørre mer. Våge å skape.

Spre glede i alt du gjør, vis personen, vis kjærligheten.

Våg. Elsk. Spring.// Kjole - Only // Wedges - Next // Veske - Glitter // Solbriller - HM //

I går ble det en snartur til byen, og hva er da enklere å slenge på seg enn en kjole og hæler? Kom hjem med nye tennisballer #ettstykklykkeligjente

Nå skal frokosten inntas, solen skal nytes, tennis skal spilles, hus skal ryddes og tennisfinale skal beundres.

Ha det fint!
// Støvletter - Hobbs England // Kjole - Primark // Jakke - ONLY // Belte - Primark // Armbånd -.Coast // Klokke - DKNY //

Da drar jeg av gårde til Oslo for å delta på Social Summer :D Vi blogges siden!
Sitat av den amerikanske tennisspilleren Billie Jean King.

Første dag som "arbeidsledig" i dag. Det ble en sen start på dagen og en lang lunsj :-) Nå er jeg straks på vei ut av døren for å gå tur med Chico i lysløypa, og senere skal jeg spille tennis med mannen. Guud, som jeg gleder meg!! Klør sånn i fingrene etter å spille igjen. Tennistreningen starter opp i september, så før den tid vil jeg prøve å spille så mye som mulig "på egenhånd".

Litt bakgrunn om avgjørelsen om å begynne å spille tennis igjen: Jeg begynte å spille da jeg var 14, tror jeg. Og fortsatte å spille med svært ujevne mellomrom (det kunne gå måneder, til og med år før jeg tok tak i en tennis racket). Jeg har vunnet første plass i en singelturnering og første plass i en dobbelturnering. Pokalene vet jeg ikke hvor er. Fikk dårlig samvittighet hver gang jeg så dem, så de er nok gjemt et sted. Fikk dårlig samvittighet av å se på tennis på TV, så det har jeg prøvd å unngå.

Det er nok fordi jeg kjenner at jeg har "let myself down", som man sier på engelsk, på akkurat dette området. Jeg har spilt i kanskje 4 år tilsammen, og kunne nok ha satset mer på sporten som for meg kjennes så riktig å holde på med. Men jeg har prioritert andre ting: Skole, jobb, familieliv.

Nå er jeg imidlertid lei av å lure. Og innsett at man kan kombinere hverdag og det å holde på med en sport. Det er for meg vanskelig å gjøre ting halvveis, for eksempel å være halvveis god i tennis. Men det skal endres. Ellers går man glipp av mange gode stunder, mange minner. Man blir lei av å tenke " hva hvis" - jeg vil heller gå for det, gjøre det jeg kan, det jeg har lyst til å gjøre. Målet er å spille så godt jeg kan, og kose meg mens jeg gjør det.

// Skjørt - Only // Singlet - Only // Blazer - Only // Sko - Dorothy Perkins // Veske - Mischa Barton // Solbriller - Warehouse //

Over til noe helt annet:

I morgen er det 2. august, og det er duket for Social Summer i Oslo - arrangementet som samler noen av Norges dyktigste innen kommunikasjonsbransjen.

For første gang tar jeg turen dit, og det ser jeg virkelig frem til. Jeg har fulgt noen av foredragsholderne slik som Cecilie Thunem-Saanum og Erik Eskedal på sosiale medier, og gleder meg til å høre på hva de har å si. Erik Eskedal var for så vidt en av foredragsholderne på BloggCamp tidligere i år. Jeg er også spent på å høre Göran Adlen, trendanalytiker og en av Sveriges mest ettertraktede foredragsholdere, Nina Hareide-Larsen i DNB, Lars Bratsberg og ikke minst Astrid Valen-Utvik.

Ser frem til en lærerik dag :-) Måtte solen skinne høyt på himmelen!
// Veske - Michael Kors // Kjole - Oasis // Solbriller - Gant // Sko - Next // Klokke - Fossil // Øredobber - Warehouse //

Ah... Nå er jeg igjen på plass i Norge etter en fantastisk koselig ferie med familien i London. Det beste var å være sammen med mine kjæreste og tilbringe skikkelig kvalitetstid. Det er ett år siden jeg hadde sett min store søster som hadde tatt turen fra Tromsø med sin familie, det samme gjelder mamma og lillesøs <3 Vi var ute og shoppet fra morgen til kveld, spiste ute, nøt kjølige drinker midt på dagen og slappet av på kvelden med en god vin (eller to..) og film :-) 

Shoppingen i London og Southampton var i n s a n e, på alle stedene vi besøkte. Ingenting skuffet for å si det sånn. Tvert imot - lommeboken ble betydelig slankere og kofferten tyngre. For å få med meg alle nydelighetene måtte jeg bestille en ekstra bagasje på vei tilbake. Vel verdt pengene!

Alt jeg har på meg i dag er nytt (og kjært). Gleder meg til å vise dere resten :-) Først skal resten av ettermiddagen og kvelden nytes med dagspass på Canal Street sammen med mannen <3 Ha det strålende fint!

// Jeans - ONLY // Topp - Only // Jakke - ONLY // Skoletter - DNA // Solbriller - HM // Veske Mango // Skjerf - Pieces //

Hadde første dag på den nye arbeidsplassen i dag - "selvfølgelig" fikk jeg ikke sove i natt, så spent som jeg var :-) Var overraskende våken kl. 07, og det er jeg for så vidt ennå.

Hadde en kjempespennende første dag, jeg gleder meg allerede til i morgen! Men nå skal jeg ut og spise med gode arbeidskolleger :-)

Ha en fin kveld!// Blazer - Only // Kjole - HM Concious // Skoletter - Pieces // Clutch - gave // Smykker - DKNY, Pieces, Glitter, Tokyo Jane //

Jeg nærmer meg folkens - jeg nærmer meg slutten på oppgaver og oppdrag. Det har vært intenst, det har vært givende, ikke alltid like gøy med så mye som skulle rekkes på kort tid, men jeg er snart i mål. Det har også vært noen ekstremt hyggelige kvelder - sånn som gårsdagens, da kjærligheten ble feiret. Nærmere beskrevet, 11 år sammen med min søte <3 Kvalitetstid deluxe!

Åh, det har vært en god periode - resultatene gjør at strevet er verdt innsatsen. Er glad for at det går i ett, men snart er det ferie - og da mistenker jeg at sterke følelser for neste fase/forrige fase i mitt liv vil strømme på.

Life is good! Embrace it :-)
Synes det er superhyggelig at dere var så flinke til å legge igjen bloggadressene deres! Nå skal jeg kose meg med å bli oppdatert på nye blogger :-) Passer ypperlig, har vært litt uggen i kroppen de siste par dagene, så tar en tidlig og rolig kveld i dag. But no worries, har både trent og vært på jobb, så formen er likevel ikke noe å utsette på :-)// Bukse - Cubus // Genser - Bik Bok // Veske - Tyrkia // Nye sko - DNA // Klokke - DKNY //
Hei på dere! Hvordan går det?

Siste nytt fra denne fronten er at jeg fylte år i går. 27 år for å være presis. Ingen overdådige smileyfjes i denne sammenhengen.

Eller jo, jeg er jo ekstremt takknemlig for flere ting, rettere sagt omstendigheter i mitt liv, men har aldri vært noe særlig glad i å bli eldre. 27 år. Det positive er at jeg er veldig glad for alt det varierte jeg har opplevd og fått gjort. Jeg har oppnådd en del ting. Det positive er også at jeg har mange flere ting jeg vil få til og jeg er ennå ung nok til å klare det. Det er også positivt hvor jeg befinner meg på dette stadiet: I Norge, med mann, hus, bil, alt jeg kunne ha ønsket meg av materielle ting, og jobb(-er) som er givende for meg å gjøre.

Jeg har i grunn ingenting å klage over. Livet er herlig, familien er frisk og muligheten for en lys fremtid er åpen. Jo, det er veldig passende med et smileyfjes i denne sammenhengen. Her kommer det: Smiil :)//Kåpe - Cubus // Skjørt - Donna Bianca // Skjorte - Fransa // Belte - HM // Lommebok - Pieces // Sko - Marni for HM // 

// Jeans - Cubus // Genser - Only // Blazer - Cubus // Skoletter - Pieces // Clutch - Glitter // Klokke - Storm //

Gratulerer med dagen alle sammen!!!

Håper dere har fått feiret nasjonaldagen, og at festlighetene fortsetter til langt ut på dagen :-)

Jeg for min del har allerede skiftet til "inneklær" og er klar for en liten arbeidsøkt. Blir kake og familiesamvær på kvelden som premie for å ha vært litt flink, hehe!

Kos dere :-)
Her følger flere antrekksbilder, som lovet:// Blazer - Cubus // Jeans - Only // T-skjorte- Cubus // Lommebok - Pieces // Smykker - arvet, gave og Glitter // Sko - Morris //

Kjenner seriøst at jeg er firkantet i øynene akkurat nå. Har sittet med hodet klistret til PC-skjermen siden halv tolv. Kjenner jeg må ut og lufte hodet og skrotten, kanskje ta kvelden etterpå?

Vil også gi dere en heads-up i forhold til blogginnleggene i en halvannen ukes tid fremover: Det blir lite av det.

Starter for fullt igjen i butikken på mandag, har frilansoppdrag som jeg vil/må levere inn snarest mulig, to viktige møter til tirsdag, drar til Oslo på BloggCamp neste mandag (gleder meg stort til å høre på Hans-Petter Nygård-Hansen, Cecilie Thunem- Saanum og Annette Haga), og skal selv holde foredrag gjennom Webinstituttet onsdag 23.mai :D

My god, livet er herlig!

Ønsker med dette en riktig fin helg :)


Hatt en fin helg folkens?


// Bukse - Only // Blazer - Only // Singlet - Only // Lommebok - Pieces // Sko - Marni for HM //

Formen min i går var ikke helt på topp, som dere til en viss grad kan se på bildene :P Men det ble en koselig utflukt til bilmessen i Arendal, to middager i løpet av dagen, filmkos og besøk av to nusselige Bichon Friseer :-) Ellers har dagen i dag gått til jobb, etterfulgt av en joggetur for å klarne hodet - deilig! Hørte blant annet på disse nye låtene:

 Nå er jeg i søndagkveld-modus: har planer om å streame en film og ta det helt med ro.

Kos dere :-)Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits