Det ble hverken tekst eller takk for hyggelige kommentarer i forrige innlegg siden jeg fikk meldt meg på et regnskapskurs i siste liten, og måtte dermed haste ut av døren. Men dere må vite at jeg setter pris på fine tilbakemeldinger fra dere lesere for det om jeg ikke fått besvart alle kommentarene!

Med god hjelp av random.org, har jeg trukket en vinner av giveaway-en av Korres Natural Products sin body butter fra Vita: Beth-Alice (fint navn, sant?) ble den heldige! Du har fått mail ;-) Synes det var kjempekoselig at så mange av dere ville delta i trekningen, kanskje jeg skal prøve å ha slike konkurranser/giveaway oftere. Hva synes dere?

// Gratulerer, Beth-Alice! //

Så er tiden endelig inne for å fortelle dere hva det er som har skjedd den siste tiden: Jeg har nemlig fått tilbud om jobb hos Webinstituttet!! Dette har jeg nå takket ja til :-D

Webinstituttet er kursspesialist på alt innen Internett. De arrangerer faste kurs i Oslo og Bergen, men tilbyr og bedriftsinterne kurs og skreddersydde pakker for bedrifter eller privatpersoner. Det er for meg utrolig inspirerende å være blant talenter som BT-journalist, sjakkbok-forfatter sammen med Magnus Carlsen, tidligere sjef for Side2 (bl.a.), Ole Valaker, sjefsredaktør i Nettavisen, tidligere redaksjonell leder i DN, Kapital og TV2, forfatter av uautoriserte biografier om Kjell Inge Røkke og John Fredriksen (bl.a), Gunnar Stavrum, tidligere utvikler av digitale konsepter og tjenester i TV 2, Se og Hør, Sol.no og Nettavisen (bl.a.), Björn Audunn Blöndal, SEO-, Google- og kommersialiseringsekspert (bla.), Kenneth Gvein, tidligere økonomiredaktør i Aftenposten, journalist, forfatter og forretningsmann (bl.a.), Odd Harald Hauge, og flere...!!

Hos Webinstituttet vil jeg fungere som foreleser og prosjektleder med blogg som spesialfelt :-) Jeg vil også jobbe som selger innen selskapet :-) Ja, jeg er et eneste stort smil :-) Min profil hos Webinstituttet kan dere se her.


Blogg er et utrolig spennende og omfattende område innen sosiale medier. Som oftest er det mye arbeid som ligger bak en god blogg. Men hva er det som gjør en blogg god? Hvordan lykkes man med bloggen? Hvordan kan man tjene penger på blogg? Hvordan når man lesere? Hvordan blogger man i bedriftssammenheng? Hvorfor blogge i det hele tatt? Disse spørsmålene og flere har jeg selv stilt mange ganger. Nå ønsker jeg å gi et svar på dem.

Hva lurer dere på om blogging? Hva skulle dere visst mer om? Skriv gjerne ned noen tanker i kommentarfeltet, eller sende meg en mail på christina.thommesen@webinstituttet.no. Det hadde vært interessant å høre hva dere mener om emnet!

For øvrig kommer jeg til å jobbe med dette ved siden av butikksjefsjobben, og frilansarbeidet hos Agderposten :-D Det er også noe annet meget gøy på gang, men detaljene om denne jobben (ja, det er en jobb til :-)) sparer jeg til avtalen er i boks!

Nu kjør vi!!
Det var nemlig denne lekkerbisken vi dro inn til Oslo for å kjøpe til meg i tidlig bursdagsgave!! Hvor vilt er det?!

Jeg må nesten stoppe opp innimellom og tenke på hvor langt lille meg fra Romania har kommet.. Hvor velsignet jeg har vært, men jeg tenker også på hvor langt man kommer med å jobbe og stå på.

Hardt arbeid lønner seg - " I arbeid, vennskap og kjærlighet må man aldri måle og aldri veie, men gjøre sitt aller beste." - Suzanne Brøgger (dansk forfatter).


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Mercedes SLK 200K AMG, 2005 modell <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

PS: Dette er rett og slett en sneak-peak: jeg gleder meg til å ha en fotoshoot med denne råtassen, da får jeg virkelig vist hvor snerten den er :)

PPS! Som skrevet tidligere, så bydde Oslo-turen også på en førlansering for pressen på Holmenkollen Parc Hotell Rica og oppholdet skuffet absolutt ikke. Under selve lanseringen møtte jeg på flere som jeg regner med en del av dere jenter der ute har hørt om ;) Bilder av suiten, fra selve lanseringen og av goodie-bagen kommer senere!

Dagen i dag begynte med jobb i butikken, så er det visst jobb/skole som står på planen i kveld. I morgen er det jobb, så er det jobb/skole etter det. Samme på søndag.. Har sagt det før, og sier det igjen: døgnet skulle hatt flere timer!

Så lenge jeg har min nye og fine bil så ordner alt seg.. ;)

Ha en fin fredag!

Hilsen Christina :)
Hei!

Nå er det faktisk hele tre uker siden jeg la ut noe her på bloggen. Det er rart, jeg har nesten ikke merket at tiden har gått så fort. Dagene går litt i ett, men jeg opplever en veldig spennende tid i mitt liv.

Jobben som butikksjef på ONLY/Pieces går strålende, og butikken går bare en vei - oppover. Vi er et fantastisk team som har vunnet et par distriktskonkurranser de siste månedene alene. Snart er det AMFI Awards, en middag for å feire vår innsats, og en dagstur med Colorline til Danmark med hele vår lille gjeng som står for tur:) Jeg er stolt av jentene mine!

I november i fjor fikk jeg jobb som frilanser i Agderposten, noe som stortrives med. Siden den tid har jeg fått publisert omtrent 30 artikler, de fleste på oppdrag, men noen har sprunget ut av egne ideer. En god del av artiklene har jeg også tatt bilder til selv. Foto er en hobby jeg utvikler en brennende interesse for, og jeg vil definitivt fordype meg i emnet. Når tiden tillatter det, vil jeg vurdere å melde meg i fotoklubben her i byen. Jeg tror jeg kan lære masse av det.

Når jeg ikke er på jobb, studerer jeg journalistikk ved NKS Nettstudier. Det er et fantastisk interessant felt, og jeg kunne ikke tenkt meg en bedre kombinasjon enn journalistikk og foto. Det passer perfekt for en kreativ sjel som meg. Tilbakemeldingene fra veilederne er svært nyttige, men det er spesielt motiverende å få ros for noe som er godt skrevet :) Jeg ser frem til å ha diplomet i journalistikk årsstudium i boks, ved siden av bachelorgraden i kommunikasjon.

Fritiden tilbringer jeg med familien. Det er herlig, rett og slett. Jeg nyter hvert øyeblikk og er takknemlig for den familien jeg har. Det er viktig å sette pris på de du er glad i og verdsette hver og en.

Fremtiden ser spennende ut. Men jeg er typen som aldri tør å håpe på for mye. Jobb hardt, stå på og nyt tiden med dine kjære. Mer kan man ikke gjøre.

Jeg har aldri vært så personlig på bloggen før, men følte det var nødvendig å forklare hva som skjer i livet mitt for tiden. Det handler om å prioritere, og jeg kan dessverre ikke forplikte meg til å ha en personlig blogg lengre. Det er så hyggelig å se på statistikken at en del fremdeles er innom bloggen hver dag, for det om jeg ikke får tid til å oppdatere. Jeg setter pris på deres kommentarer og deres tid.

Til slutt vil jeg dele med dere en sang (blant mange, mange andre) som treffer hjertet mitt. Jeg håper den kan være en inspirasjon for dere alle. En inspirasjon på veien fremover.

Takk for meg :-)

( jeg får ikke lastet opp selve videoen fra youtube, men sangen er Christina Aguileras "I will be")

 The world seems so cold
When I face so much all alone
A little scared to move on
And knowing how fast I have grown

And I wonder just where I fit in
Oh the vision of life in my head
Oh yes

I will be
Strong on my own
I will see through the rain
I will find my way
I will keep on
Traveling this road
Till I finally reach my dream
Till I'm living, and I'm breathing
My destiny, yeah yeah

 I can't let go now
Even when darkness surrounds
But if I hold on, yeah
I will show the world
All the things that you never expected to see
From little old me, this Pittsburgh girl

And I wonder just where my place is
Close my eyes and I remind myself this
Oh yeah yeah

I will be
Strong on my own
I will see through the rain
I will find my way
I will keep on
Traveling this road
Till I finally reach my dream
Till I'm living, and I'm breathing
My destiny, ohh

It comforts me
Ooh it keeps me
Alive each day of my life
Always guiding me
Providing me
With the hope I desperately need

Well I gotta believe
There's something out there meant for me
Oh I get on my knees
Praying I will receive
The courage to grow and the faith to know
That I will be
Strong on my own
I will see through the rain
I will find my way
I will keep on
Traveling this road
Till I finally reach my dream
Till I'm living, and I'm breathing
My destiny

Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits