Nye innslag i iPod-en :-)


Denne låten syns jeg er kjempefin. Og som det vanligvis blir til når en først finner en favorittsang, så står den på repeat så ofte som mulig.

Nå står kveldskos inne i heimen for tur etter en kjempekoselig skitur i løypene og middag hos svigers. Ha en fin kveld!
Hvis denne ikke får deg i gir, hva gjør? LOVE IT.
"Sometimes we don't reach for the stars or are satisfied with what people tell us we're supposed to be satisfied with.

And I'm just not going for it."

"I've never been afraid to fall. I'm making mistakes, and I'm learning from them.

I embrace mistakes - they make you who you are."

- Beyoncé Knowles

En sann inspirasjon for alle som vil leve livet full ut. Etter mange år hvor artisten har hatt sin far som sin manager, tar B. nå full kontroll over hele "verdensriket" som er Beyoncé Knowles.

I denne videoen får millioner av fans, og andre nysjerrige, et innblikk i noe av det harde arbeidet som ligger bak hennes nyeste CD, "4". Mange spesielle øyeblikk, bilder og uttalelser som blir vist i klippet, er personlige favoritter.


Hva inspirerer deg?
Er du en av dem? Da vil du elske denne videoen som SPCA Norge postet på sin Facebook-side.

Dette er en av de fineste musikkvideoene jeg noen gang har sett. Den traff meg midt i hjertet, og jeg ble rett og slett rørt til tårer..

SPCA spør: "Kan våre firbeinte venner merke fare?" - Hva synes du?Popdivaene Britney Spears og Jennifer Lopez slipper i disse dagene følgende videoer, til glede for mange listepop-elskere!

Diggbare sanger begge to - men viser videoene litt for mye..? 
Snart får vi både se og høre nye slipp fra noen av verdens største stjerner: Jennifer Lopez, Beyonce, Nicole Scherzinger, 50 Cent, Dwayne "The Rock" Johnson, Vin Diesel og Paul Walker.

I'm all smiles! How about you? :)
That is Jessie J!

Fullt navn: Jessica Ellen Cornish
Født: 27. mars 1988

Yrke: Sanger og låtskriver
Gjennombrudd: Med debutsingelen "Do it like a dude"-¨låten mot slutten av 2010
Fakta: Hun har tidligere skrevet låter for Justin Timberlake, Christina Aguilera og Alicia Keys
Kilde: www.wikipedia.org

Respect :)

Minner om konkurransen jeg har gående hvor du eller noen du kjenner kan vinne et valgfritt antrekk til en verdi av 1000,- fra ONLY/Pieces! Jeg trekker en vinner i helgen. Følg denne linken for å være med i trekningen :)

Vi blogges :)

Hilsen Christina
Hei hei!

Fikk dette tipset her om dagen fra en kollega og det har virkelig kommet til nytte. Tenkte jeg skulle skrive om dette her på bloggen siden det er en veldig grei måte å laste ned musikk på.

Slik kan du altså laste ned mp3-filer av videoene på YouTube.

1. Gå inn på YouTube-siden og søk på den sangen du vil laste ned. Eks: Britney Spears - Til the world ends.

2. Kopier adressen til videoen. Denne finner du øverst til venstre, i nettleseren.3. Gå inn på www.listentoyoutube.com og lim inn adressen i feltet markert "Enter YouTube URL:".
Hittil har jeg kun lastet ned i høy kvalitet og har ikke merket at nedlastningen går senere av den grunn. Farten avhenger dog av hvordan internettlinje man har.

Trykk så Go-knappen.

4. Så er det egentlig bare å følge instruksen på siden.

Trykk "Download mp3" og husk velge "lagre" slik at du kan finne igjen filen.
5. Spill av!

Håper dette var til hjelp :)
Tone Damli Aarberge prøver lykken i USA for tiden. Det blir spennende å se om hun klarer å slå gjennom - hun er vel utrolig spent selv!

I mellomtiden er hun aktuell med en ny låt sammen med Vinnie fra Paperboys. Låten heter "Stuck in my head".

Min mening? Jo, hun synger pent (som hun alltid gjør), helt grei og søt låt, men stilmessig synes jeg hun kler bedre den løse og ledige stilen med utslått hår og naturlig sminke som hun ofte kjører.

Hva mener du om låten?

Denne damen trenger ingen introduksjon.

Hun er et naturtalent, og en kvinne uten like.

Hun har erobret musikkindustrien, moteindustrien, filmindustrien og straks denne DVDen kommer ut, skal hun få erobre min TV-stue :D
bloglovin

Det blir helt vilt!!!

Har en anelse om hva jeg skal ha på meg, men jeg lurer på: hva mener du er et passende konsert antrekk?

Håper han spiller yndlingslåten --->

 Ha en fin kveld!!

Det eneste jeg hadde hørt fra Alexandra Burke, var låten "Bad Boys". Enkel, typisk, R'nB danselåt som jeg syntes var helt grei. 

Men her om dagen kom jeg over flere YouTube klipp av henne og oppdaget hvor talentfull hun er. Visste dere at hun er vinner av den britiske versjonen av X-factor? Gammelt nytt nå, men jeg visste ikke det :P Hun hadde også vært på audition for X-factor for noen år siden, men dommer Louis Walsh mente hun ikke var god nok til å gå videre. Gjett om han skjønte at han hadde tatt feil, da hun kom tilbake 3 år senere og gjorde rent bord under audition! Hun cruiset videre gjennom konkurransen og beviste at hun taklet enhver sjanger.

Drømmen hennes gikk i oppfyllelse idet hun fikk synge med selveste Beyonce, hennes egen idol, i finalen!

Det er så rørende å se de to artistene på scenen. Det viser også at jeg hadde et feil inntrykk av Alexandra - hun er ydmyk og kan virkelig synge. Sjekk ut klippene!

 

Fant også denne fantatiske sangen:

Så over til noen tips fra musikkfronten:

- hvem har ikke fått med seg at Will Smiths datter, Willow Smith, 9 år (!) har sluppet ut en egen singel. Whip My Hair heter den, den er hardtslående, masete og fengende:) Lillejenta er nå signert til Jay-Z himself!

- Überkule Rihanna kommer ut med ny CD, Loud, 15.november. En av singlene, Only Girl (In the world) er allerede ute på nett.

 

- Her er en remix jeg fant. Diggbar :) Taio Cruz ft. Jennifer Lopez - Dynamite remix

- Siden vi er inne på Jennifer Lopez: ryktene går om at hun blir en av dommerene i den nye sesongen av American Idol. Lønn: 12 millioner dollar - mmhhhmmm - Se: mock intervju Jennifer Lopez og Paris Hilton :D

Til slutt, en låtanbefaling: Jennifer Lopez (igjen..) ft. David Guetta: On the radio. Den finnes IKKE på Youtube, men kan lastes ned på mp3. Enjoy :)

Noen låter du likte spesielt?
bloglovin
 
Trening står på dagsplanen idag, det må til innimellom ;)

Trening er gøy bare man har den rette musikken på :)

Her er noe av det jeg skal trene til idag:

 

DAGENS FUN FACT: Inna er fra Romania :) Nå kan landet skryte på seg enda en artist, i tillegg til O-Zone..:)

Hehe!

Ha en fin dag alle sammen!bloglovin 

Alt denne damen tar på blir til gull. Jay-Z har jammen sans for talent. Det var nemlig ham som oppdaget og signerte henne til hans label mens han ferierte i Barbados. På den tiden var Rihanna kun 18 år gammel. Sjekk ut nederste video fra da Rihanna var 15 år gammel og synger Miriah Carey's Hero.

Damen er for tiden høyaktuell med ikke en, men to nye videoer fra hennes album Rated R: Rockstar og Te Amo. Jeg har lagt min elsk på alle låtene i cd'en fra første lytt, men si gjerne din mening også :)

 

bloglovin 

ENDELIG mer musikk fra megatalentfulle RIHANNA!! For de av dere som ennå ikke har kjøpt RATED R cden hennes, løp og kjøp. Det er godt brukte penger! MER SIER JEG BARE!!Får for øvrig ikke lastet opp den nye videoen til CIARA - RIDE - som forresten er rett og slett for heit for BET (urban musikk radio kanal fra USA). Sjekk ut videoen her om du er nysjerrig ;)
bloglovin


Justin Beiber og Sean Kingston - Eenie Meenie


Featuring Mona og Alexandra som tidligere deltok i den norske versjonen av danseprogrammet "So you think you can dance"!
Christina Aguilera - Not Myself Tonight


For å se videoen klikk her.

Beyonce - Why don't you love me

"Why Don't You Love Me" - Sneak Peek from Beyonce on Vimeo.

Kom over denne søtsaken av en video på VH1 her om dagen. Kate Hudson er søt, vakker, talentfull skuespillerinne og tydeligvis også en begavet sangerinne. 

Kate Hudson - Cinema Italiano
 

Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits