Mens den iskalde vinteren nekter å gi slipp på Sørlandet, ser jeg gjennom arkivet mitt her på bloggen og tillater meg selv å drømme om varmere tider. Her er noen av mine favoritt antrekk, i tilfeldig rekkefølge:// Kjole - Oasis //// Kjole - Primark //// Veske - Mischa Barton //// Kjole - Only //// Veske - Michael Kors //// Solbriller - Warehouse //// Kjole - French Connection //// Solbriller - Gant //// Støvletter - Hobbs London //// Skjerf - Pieces //

Hvilket antrekk er din favoritt?

// Jakke - HM // Genser - Only // Jeans - Only // Skjerf - Pieces // Wedges - HM //

Åh, herremin, for en god dag det har vært i dag... Jeg hopper fremdeles av glede inni meg.

Jeg deltok i en doubles turnering i tennis i dag og vant hele greia :D Jeg hadde en kjempeflink partner, og sammen spilte vi poeng for poeng, serve for serve, en smash og en backhand om gangen. Vi spilte totalt mot fire andre par (vi var to jenter som spilte, og 8 menn), vi lå under i to av settene, men klarte å ta oss inn igjen - og dermed tapte vi ingen sett :) 6-2, 6-3, 6-4 og 6-3 var de endelige resultatene.

Mine nære og kjære, som kjenner meg godt, vet hvor mye det betyr for meg å vinne i tennis. Det var gått altfor mange år før jeg i høst tok opp tennis på nytt, og siden den gang har jeg spilt 4, 5 ganger i uken. For å få bedre teknikk, kontroll på nervene, være raskere. Slikt tar tid, og fremdeles har jeg lang vei å gå. Å spille kamp og å trene tennis er to helt forskjellige ting, derfor er det alfa omega å gjøre begge deler.

Det er med god grunn at jeg valgte akkurat dette sitatet til dette innlegget. Jeg forsøker å ta en ting om gangen, fokusere på å spille litt bedre fra gang til gang, baby steps - rett og slett fokusere på å bli bedre selv, og ikke miste motet på grunn av feilslag eller den slags. Jeg konkurrerer mot meg selv, og prøver å bli litt bedre, litt roligere for hver kamp. Jeg holdt nervene var så vidt i sjakk i dag - premien for å ha klart det, var den ultimate: Seier :)
Det er lite som er mer romantisk å få eller å gi i julegave til sin kjære enn et lekkert undertøyssett. Nå som julen er rett rundt hjørnet, kan akkurat dette være det som mangler for å sette prikken over i-en og gjøre gaven perfekt.

Tipset syns jeg egner seg både for han og for henne. For henne, for hvilken jente liker ikke å kle seg elegant og føle seg vel med det hun går i? Vi kler oss innenfra og ut, og undertøy som er vakker og komfortabel skaper en god base for resten av antrekket. Tipset egner seg for han, for let's face it, hvilken gutt liker ikke å se en pen jente i fin undertøy? For et kjærestepar er slike gaver alltid med på å krydre tilværelsen, og julehøytiden er en god tid til å pleie kjærligheten.

Change Lingerie er et dansk undertøysmerke, som lager kolleksjoner bestående av lekre undertøyssett til hverdags, til sportsbruk, til de anledninger du føler for å pynte deg litt ekstran, samt bikinier, nattøy, strømpebukser, hold-ins og sømløse plagg. Med mange kolleksjoner og størrelser fra A-J skål er de det ledende undertøysmerket i Skandinavia.

Personlig syns jeg mye på nettsiden til Change er nydelig, og kunne tenkt meg flere av settene selv. Nå som det snart er jul, har jeg plukket ut noen favoritter som jeg mener er sikre vinnere som gaver, til både han og henne.

 

// Bellis // Florence // Sandra // Exclusive // Tammy // Shirley // Truser //

Hvilket sett liker du best? Har du sett noe annet på Change sin nettside som faller i smak?

// Reklame//

// Kjole -  French Connection // Blazer - Only // Veske - Pieces // Klokke - DKNY // Armbånd - Tokyo Jane // Sko - HM //

Endelig fikk jeg brukt denne kjolen jeg kjøpte i England i sommer, og som var det siste plagget fra shopping-spree'n som ennå hang i skapet med lappen på.

Det ble en utrolig koselig date i går, med fantastisk god mat på Egon (var skrubbsulten etter tennistrening), kino (Taken 2 - anbefales selvfølgelig, men den slår ikke Taken 1), før vi tuslet en turmed minstemann (dvs. hunden Chico, for oss som ikke har barn). Vel hjemme satt vi på enda en film (fordelen med å dra nokså tidlig på kino er at kvelden ennå er ung etter at filmen er ferdig) - chick flick'en What's your number med Anna Farris fra Lovefilm. En nokså tørr komedie, men jeg tenker jeg vil heller se en film jeg er nyssjerrig på og gjøre opp en mening om den, enn å la være å bestille den fordi den kan være dårlig. For det kan hende man blir positivt overrasket, slik jeg ble da jeg så The Rum Diary med Johnny Depp, en film som jeg ikke hadde særlige forventninger til siden jeg ikke er en Johnny Depp-fan (eneste i verden, tror jeg...)

Vel, dette ble et sent innlegg, og trolig et av de siste jeg skriver her. Jeg må bruke tiden utenom jobb til å gjøre ferdig hjemmesiden - jeg håper flest mulig av dere vil fortsette å følge meg der og legge igjen fine kommentarer - samt trene så mye tennis som mulig :) Bare kos med andre ord, i tillegg til å forberede en snartur til vakre, vakre Milano, Italia.

Ciao!


// Note to self: Life is full of opportunities - why not grab them? //
Så kan jeg endelig vise frem det første av to gjør-det-selv-prosjekter jeg begikk meg ut på forrige lørdag:

En opprevet oversize (herre-)singlet (shredded tank, på engelsk - høres så mye bedre ut)Grunnen til at jeg ventet med å vise det frem er at det skulle brukes som et av to moteinspirerte blogginnlegg på IKEA Norge-bloggen. Det er i forbindelse med lanseringen av den much-anticipated (noen uttrykk gjør seg rett og slett best ut på engelsk...) møbelkolleksjonen IKEA PS 2012. Fire utvalgte bloggere innenfor sjangrene mote, interiør, fotografi og mat har fått muligheten til å tolke fritt de samme stikkordene som 19 designere skulle la seg inspirere av når de designet møbelkolleksjonen bestående av 46 produkter.

Tenk så moro da! Stikkordene designerne fikk lov å leke seg med er:

REUSE, REDUCE, BORROW,REDESIGN, REENGINER, RECOMBINE, REINVENT, REVAMP, RENEW, STEAL

 Slik som designerne hadde over 60 års suksessrik produkthistorie å fornye, redesigne og la seg inspirere av, har jeg konsentrert meg om basisplagg og "sikre vinnere" slik som singleten og skjorten - og gjort endringer på disse for å modernisere dem, og dermed gjøre dem trendy. Slik som IKEA-møblement, så trenger heller ikke sånne prosjekter "koste skjorta".

Vil du vite hvordan jeg gikk frem for å lage"shredded tee", kan du sjekke ut innlegget på >>IKEA Norge-bloggen<<

I forhold til stikkordene jeg fikk jobbet med, lot jeg meg inspirere av lookbook.nu, selvsagt :-)I løpet av kort tid vil også prosjekt nr. 2 bli lagt ut. Følg med :-)
// Bestilt hos Miinto.no - fra Floyd, før 999,- nå 199,- ! //


// Blazer - Cubus // Jeans - Only // Smykke - Glitter // Clutch - Pieces // Skoletter - Pieces //
Prisfestdager på senteret denne uken, og vi koste oss glugg i hjel:
Håper dere har hatt en fin uke!


// Kjole - ONLY // Sko - Bellucci //

I kveld er det endelig duket for et etterlengtet nyttårsbord med jentene på jobben, og jeg gleder meg masse! Innkjøpet fikk jeg gjort i går (var ikke noe pent syn, se lengre ned..), så det gjenstår kun siste finish som borddekking og miksing av velkomstdrink :)

Denne kjolen ble den utvalgte for kveldens fine anledning. Kunne gjerne tenkt meg å kombinere den med Bellucci-pumpsene, men et uhell på torsdag hvor jeg fikk en nokså tung hylle rett på tåen har gjort at jeg ikke kan gå med sko ennå. Med mindre jeg halter av gårde, og det tar seg ikke akkurat godt ut med fintøy :P

Men vi skal jo være hos meg og hygge oss med god mat og drikke, så dette blir bare kjempekoselig :)

Ha en fin lørdag, dere også!

// Jeans - ONLY // Genser - Vila // Skoletter - Pieces //
// Totally Royal Leather Bag _ NOK 1099,95 //

Har mistet oversikten over hvor mange av disse veskene vi har solgt.. Det er på tide at jeg sikrer meg en slik en også :) 
Dagens Outfit har raskt blitt en av Norges mest leste og populære moteblogger. Det er selvsagt en personlig favoritt! Derfor blir jeg overveldet hver gang et av mine antrekk profileres og hyggelige folk tar seg tid til å legge igjen noen fine ord. Takker så mye <3


Finnes her.

Finnes her.


Finnes her.

Finnes her.

Finnes her.


Finnes her.


Finnes her.


Finnes her.

Finnes her.
 

Med det ønsker jeg dere alle en god helg!
// Highwaist bukse, øredobber, veske og skjerf - Pieces // Strikk - ONLY // Wedges - Bianco// Smykke - Glitter //

HERLIG start på dagen i dag med god frokost, kaffe og avislesing, etterfulgt av en joggetur på litt over 4 km :D Straks er det jobb :)

Have a good one!
// Skjørt - ONLY // Pumps - Pieces // Skjørte - Fransa // Clutch - Pieces // Smykke - Glitter //

// Herlig låt - Nayer ft. Mohombi & Pitbull: Suave //

En herlig dag på jobben er overstått! Nå står kalkunen i ovnen og vi er klare for storfeiring :D

Ønsker dere alle ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!

Hilsen Christina :)
// Jeans og genser fra ONLY // Skjerf fra Pieces // Støvletter fra DNA //


Det har mildt sagt vært en fantastisk fin jul så langt. Jeg har hatt min mamma på overraskelsesbesøk og fått hinsides flotte gaver. Vi storkoste oss med resten av familien, inviterte til middag andre juledag, sett på filmer, ledd, gått tur, pakket opp gaver og slappet av rett og slett. Om kveldene flyttet jeg inn i Onepiece'n og inntok sofaen i armkroken til min kjære mann eller mamma :)

Bilder kommer!

Blogg og PC-bruk har i det hele tatt blitt lagt på hyllen for å gi kropp, sjel og sinn litt hvile. Men både et digitalt bilag og flere blogginnlegg i forbindelse med journalistiskkstudiet jeg tok hos NKS Nettstudier er planlagt. Ikke minst venter jeg spent på tilbakemeldingen på min siste eksamensbesvarelse i studiet.. Frilansoppdrag er blitt notert i kalenderen, det samme gjelder viktige punkter i butikkdriften de kommende ukene :)

Håper dere har kost dere i julen, fått ladet batteriene og er klare for nye økter i tiden fremover!

Ha en strålende dag!
 

// Skjørt og genser fra ONLY // Smykke fra Pieces // Støvletter fra DNA // Kåpe fra HM //
// skjørt fra Donna Bianca // genser fra ONLY // skoletter, veske og smykke fra Pieces //
Tilbud i morgen, torsdag 01. desember:

- 30% på alle ordinære varer hos ONLY og PIECES!!!

I tillegg begynner Girls Night Out-kampanjen med ekslusive tilbud på sko, veske, skjerf, cardigan og poncho :D

Vi sees på Amfi Arena.
But only fashionwise.. ;)

// Jeans og topp fra ONLY // skoletter og smykke fra Pieces //
// vest og skoletter fra Pieces // skjorte og jeans fra ONLY //

// fra ONLY/Pieces //
Logget på i dag til denne hyggelige overraskelsen -

// print-screen fra dagensoutfit.modette.no //

Også så fine kommentarer folk hadde skrevet i innlegget, det var kjempekoselig å lese!

I dag er det skolearbeid som må tas hånd om. Dersom man trenger en case til en artikkel om nordmenns drikkevaner, hva kan en da gjøre? Jo, stille seg blant brushyllene i butikken og slå av en prat med kundene, så klart. Det har jeg nettopp gjort og det ble en vellykket seanse :)

Så ble det en rask runde innom byen - mens denne låten spilte på full guffe - og fikk lånt noen pensumsbøker. Dette står dermed nå for tur: kommentarjournalistikk, lokaljournalistikk og medieutvikling. Ser faktisk frem til å dykke ned i bøkene med en stor kopp te ved siden av..

Tema for forrige artikkelinnlevering var krisejournalistikk, og jeg valgte å se nærmere på situasjonen til hjemløse dyr. Resultatet av research og intervju med dyrevernorganisasjoner i Norge, kan dere se i NKS Nettstudier sin nettavis.

Ønsker dere en fin lørdag videre!


// lookbook.nu //// jakke fra HM // topp, skjerf, leggings, øredobber og støvletter fra Pieces // veske fra Romania //

// låt: Demi Lovato "Skyscraper" //

// jeans og genser fra ONLY // skoletter og øredobber fra Pieces // skjorte fra Fransa //
Høstens store PRISFEST går av stabelen i morgen, tirsdag18. Oktober!

ONLY/Pieces Amfi Arena er selvsagt klar med en rekke nye styles til uslåelige priser:


// 1. Veske 150,- // 2. Skjerf 50,- // 3. Skjerf 50,- //

// 4. Cardigan 1 stk 75,- 2 stk. 100,- // 5. Bolero 75,- //

// 6. Genser 3 stk 100,- // 7. Leggings 100,- //
Etter gårsdagens 50 km lang sykkeltur (Arendal - Grimstad tur - retur), og en 4 km joggetur unnagjort på en halv time i dag, kan jeg si meg fornøyd med helgens innsats treningsmessig.

Det samme kan sies når det gjelder jobbfronten, etter nok en knallbra uke :) Butikken har endelig fått en ny Facebook-side, hvor de som ønsker kan holde seg oppdatert på kommende styles, trender, events og konkurranser. Speaking of konkurranser, kan du ved å "Like" denne siden, få vite når vi snart setter i gang med en, hvor premien har en verdi på 500,-!  :)

Som lovet, her er noe av innkjøpet fra Bestseller-butikken i Brande:

 
// smykke og øreringer fra Pieces //


// genser fra Vila //


// singlet fra Vero Moda //

Yndlingsplagget i hele butikken, som førte både Pieces, Only, Vero Moda, Selected Femme/Homme, Vila, mama-licious og Jack and Jones, var uten tvil denne. Blazeren ble dessverre ikke med meg hjem i denne omgangen :(

Det ble dog en rask tur innom HM på vei hjem fra jobb på fredag:


// kåpe, som åpenbart trenger å steames, fra HM //

Det er fremdeles noen punkter på listen som jeg håper å krysse av før middag og filmkveld, så her er det best å sette i gang. Men jeg klager ikke -  som nettstudent har jeg denne søndags ettermiddag friheten til å gjøre skolearbeidet fra sofaen, med en varm tekopp ved siden av meg og påtente stearinlys i stuen :)

Ha en fin søndag videre!
Det er deilig å komme i gang igjen med en travel hverdag, etter et par informasjonsrike og svært koselige dager i Danmark med resten av Bestseller-distriktet på Sørlandet :) Det gikk virkelig i ett og det er mye jeg kunne ha tatt bilder av, men enkelte ganger gikk det så fort i svingene at det var lurest å konsentrere seg på det som skjedde og det som ble sagt.

Det ble også tid til en lynrask shoppingrunde i Bestseller-butikken i Brande, hvor jeg kunne ha handlet for flere tusener av kroner... Jeg endte opp med noen gode funn, de viser jeg i et annet innlegg :)

Det var som alltid utrolig motiverende å møte de andre butikksjefene og ledelsen, utveksle erfaringer og få påfyll på flere fronter, ikke minst når det gjelder kommende trender! Dette er det eneste bildet jeg fikk tatt disse dagene, og er av de nye vinterkolleksjonene til ONLY og Vero Moda - vi kommer til å se mye av feminine stoffer, røffe detaljer, striper og friske farger som sennepsgult og et slags høstlig neon-gult - OH YEAH:


Psst, visste du at Bestseller har opprettet en ny nettbutikk for gravide, og kjører akkurat nå lanseringsrabatt hvor du kan spare opptil 50% på utvalgte klær? Sjekk ut mama-licious om dette er av interesse.

Et par dager borte fra butikken, arbeid generelt og skole, gjør at jeg har mye å ta igjen. Butikken BUGNER av freshe, nye styles som postmannen leverer hver dag, og jeg har lyst på sååå mye, at det ikke er tull engang.. Ellers var det veldig hyggelig å komme hjem til både sponsortilbud for bloggen og en ny frilansavtale i boks!

Loving my life, loving my work :)

Ønsker dere en fortreffelig fredagskveld!Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits