Det er snart lørdag kveld og tid for mange å dra ut på fest, henge med venner eller gå på kino. Det er også et passende tidspunkt å supplere til det allerede velinformerende og godtskrevne innlegget til Annette Haga om idealer, skjønnhet og slankepress.

Du står foran speilet og gjør deg klar for en kveld ute, sminker deg, fikser håret og tar på den mest flatterende kjolen og et par killer heels. Min oppfordring til deg er at du blant mylderet av skjønnhetsprodukter, volumizing hårspray og plagg som klemmer inn akkurat de riktige stedene, skal huske på at du er vakker. At du er enestående. Og plettfri akkurat som du er.

Eller som det ble sagt under et oppdrag jeg var på tidligere i uken: "Dersom vi skal leve i et samfunn hvor vi hele tiden leter etter det perfekte, vil ingen noen gang strekke til." Med andre ord, vær deg selv.

// For flere inspirerende ord om dette temaet, vil jeg anbefale deg å ta en titt på Adeles fulle intervju med 60 Minutes. Finnes her //
Et antrekk er lagt ut på den inspirasjonsfylte bloggen til Dagens Outfit. Link finnes her (ekstern lenke).

Jeg filosoferer om mine valg hos NKS Nettstudier. Ling til blogginnlegget finnes her (ekstern lenke).

Det var det for denne omgang. Nå er første besvarelse i det tredje og siste semesteret av journalistikk årsstudium endelig levert inn, og jeg tar meg en aldri så liten TV-pause.

Ha en fin kveld, alle sammen :)
Den obligatoriske oppstartsamlingen for journaliststudenter ved NKS Nettstudier er over for denne gang. Inspirerende foredragsholdere, lærerike forelesninger, god mat og hyggelig samvær er stikkord for disse to dagene som flere hundre studenter tilbragte ved Campus Kristiania.

Kameraet ble min følgesvenn denne perioden, i håp om å kunne fange noen av inntrykkene fra samlingen.

Fremme hos NKS Nettstudier sitt lokale ved Campus Kristiania i Oslo

Forelesning med Christine Calvert, tekstforfatter gjennom 20 år, foredragsholder, musiker og gründer av tekstdoktor.noPrøve ble det også

Forelesning med Ole Valaker, journalist gjennom 14 år blant annet i Bergens Tidende og Aller Internett

- Når du starter som journalist er det akkurat som med fotball: Som nybegynner i en klubb er veien kort til innbytterbenken hvis du ikke lykkes i de første kampene - Ole Valaker under helgens samling

Flere bilder kan du se hos NKS Nettstudier.
Under helgens samling hos NKS Nettstudier i Oslo, tok jeg utfordringen og delte mine erfaringer med å studere journalistikk på nett.

Hele intervjuet kan du lese her (ekstern lenke).

På dagsplanen i dag står et blogginnlegg for NKS Nettstudier, research til et interiørmagasin og jobb. Har du for øvrig reportasjeideer til et interiørmagasin, legg gjerne igjen en beskjed. Kjenner du noen fra Aust-Agder som nettopp har flyttet inn i nytt hus, pusser opp grundig, bor på et spesielt sted, har en særegen bolig eller har du andre reportasjeideer som er interiørrelatert, skriv dette i kommentarfeltet.

Ønsker alle en fin onsdag videre!

Hilsen Christina.
På plass hos NKS Nettstudier ved Campus Kristiania i Oslo :) Tredje og siste semester i journalistikk årsstudium er offisielt i gang.

Er du nysjerrig på hva studiet innebærer helt konkret, kan du lese om dette i mitt seneste innlegg for NKS Nettstudier.

I kveld er det bobblebad og herlig opphold på Holmenkollen Park Hotell Rica! Kombinasjonen slår aldri feil.

Ha en fin lørdag videre!

Hilsen Christina :)Snart er det semesterstart for journalistikk årsstudium ved NKS Nettstudier. For å kunne holde tritt med de ukentlige innleveringene, prøver jeg å ligge litt i forkant med lesing av pensum. Det er dessuten et fint tidsfordriv her ved hytten ved Vrådal, etter bading og før grillkos.

Mine tanker før studiet begynner har jeg notert ned på NKS Nettstudier sine hjemmesider, som jeg altså er blogger for. Innlegget kan du lese her.

Ønsker alle leserne en fin helg videre! :)
En tur til Europa i cab-en, med "pitstop" hos en av min fars trofaste samarbeidspartner i Nürenberg, i Praha og en kjørertur rundt Nürburgring, akkompangnert av Porscher, Audi R8-ere, Lotuser, Ferrarier og Lambourghinier og Aston Martins (innlegg kommer - hehe!). Fire treningsøkter på fire dager. 18 km lang gåtur fordelt på tre dager.

Det var det som måtte til for å bli klar for min aller første dag i redaksjonen til Agderposten.

Å jobbe som frilanser og studere journalistikk, er overhodet ikke det samme som å jobbe i en redaksjon. Det tenker jeg. Denne dagen har jeg gledet meg til. Jeg gledet meg til å se hva jeg er god for i en journalisthverdag. Jeg har ennå to uker til, og det er moro å vite. Denne muligheten kunne jeg rett og slett ikke takke nei til, og nå som jeg har ferie fra butikksjefsstillingen, var timingen perfekt.

Dagen gikk veldig fort og veldig bra. Jeg ser frem til å klare meg enda bedre fremover - there's only one way, and that's up!

For de som interesserer seg: Nå har jeg skrevet et nytt blogginnlegg for NKS Nettstudier. Det er å finne på følgende link: http://blogg.nks.no/2011/07/i-korte-trekk/

Nå er dagens treningsøkt over, og badet ferdigtappet. Ønsker alle en hyggelig kveld videre!

Hilsen Christina :)

// maibilde: Jakke,genser, jeans fra ONLY, skjerf fra Pieces, sko fra utlandet //
Så er mitt første innlegg som blogger for NKS Nettstudier publisert! :)

Linken finner dere her: http://blogg.nks.no/2011/06/journalistaspiranten/

Har dere spørsmål om journaliststudiet ved skolen, er det bare å legge igjen en kommentar i overnevnte link, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Ha en fortsatt fin kveld!Hilsen Christina :)
Tar straks en liten pause fra PC-en etter å ha sittet her siden før kl. tolv i dag. To artikler er ferdigskrevet og flere bilder er klargjorte til avisen :)

Her er for øvrig en forsmak av bilmesse-saken som jeg jobbet med i helgen: http://www.agderposten.no/article/20110508/LOKAL8/110509823/1004/ABONNEMENT

Skal si at arbeidsforholdene i dag står i kontrast til i går, hvor jeg var ute og holdt på i det fine været. Gikk en tur på terrassen i stad og merket at temperaturen var slettes ikke verst, i dag heller.

Nå tar jeg en liten pause fra kontorstolen og PC-skjermen, til fordel for frisk luft og rydding i huset. Så må jeg nesten jobbe videre og planlegge uken som kommer.

Livet er herlig når man kan jobbe med det man liker :)

Ha en fortsatt fin søndagskveld folkens!

Vi blogges.

 Låt: David Guetta ft. Snoop Dog - Sweat

Til info: Jeg har ikke bleket eller redigert tennene, har rett og slett bare overeksponert bildet ;)
Heisann folkens!

Da drar jeg straks av gårde for å intervjue og ta bilder av tidligere X-faktor deltaker Ole Gustav Johnsen. Jeg skal nemlig skrive en oppgave om selvrealisering, og kom på at han ville være et interessant intervjuobjekt. Har møtt ham tidligere i forbindelse med en annen jobb jeg gjorde, som jeg kan fortelle om senere. 

Han er en travel mann for tiden og har en del opptredener her i lokalområdet på planen. På tirsdag skal han blant annet være gjesteartist for Alexander Rybak i Arendal Kulturhus.

Heldigvis er det sol i dag, så da håper jeg å få noen gode bilder i boks. Får jeg tillatelse, vil jeg legge ut bildene her. Men det får være opp til Ole Gustav.

Ønsker dere en fin dag!

ps: Jeg er selvfølgelig litt spent, spesielt i forhold til hvordan bildene blir. Vil jo gjøre et godt intervju og ta gode bilder. Jeg krysser fingrene! Planen er i hvert fall klar, og det er viktig :)
Antrekket jeg hadde på i bryllupet i England, er på forsiden til Dagens Outfit blogg :) Dessverre ble bildet noe kornete på deres blogg, det er vel derfor de som står bak bloggen ønsker uredigerte bilder.
Synes selvfølgelig det er stas å være på forsiden igjen :) I samme innlegg kan du stemme på ditt favoritt antrekk!


Femelle.no plukket opp mitt forrige innlegg med dagens antrekk. Dette ble en fin start på helgen:)
Og til slutt, låten som for tiden ligger på andre plass på VG-lista med en Rihanna-inspirert video, Madcons Freaky Like Me!

Ha en fantastisk helg :)


Min mamma er vakker


Min mamma er snillMin mamma er sterk


Min mamma er alltid ved min side

GRATULERER MED DAGEN! Jeg er glad i deg <3bloglovin

I en tid nå har jeg vært så heldig som å få bistå Agderposten med å dekke et svært aktuelt og omstridt tema, nemlig tigging.

Denne sommeren har gatene i Arendal, i likhet med flere byer, vært inntatt av tiggere fra Romania.

Jeg er opprinnelig fra Romania. Da jeg ble kontaktet av Agderposten, anså jeg saken som nokså betydningsfull for meg personlig. Men grunnen til at jeg takket ja, var først og fremst ideen bak initiativet: å gi tiggerne tilsvarsrett på påstander som har vært skrevet i media over lang tid. Slik som det står i artikkelen: " I en rapport (..) om folk fra Romania som tigger i Oslo (..) dras det frem uttrykk som "mafia", "organisert", "bløffer".." På hvilket grunnlag trekkes det slike konklusjoner? Media skriver om tiggere, men har media tatt seg tid til å sette seg i tiggernes hverdag? Har media tatt seg tid til å snakke med tiggere og se saken fra deres perspektiv? Det har jeg ikke sett eller lest om før nå.

Jeg ble med som tolk og fant det hele utrolig spennende og lærerikt. Ikke minst, det å jobbe så tett med en veldig dyktig journalist og fotograf, var umåtelig givende og inspirerende.

Resultatet av flere dagers økter kan man lese om i Agderposten idag.

Jeg ble sittendes lenge etter å ha lest ferdig artikkelen. Så mange inntrykk og tanker gikk gjennom hodet mitt. Jeg var glad for  å endelig se en avis som lar tiggerne komme til ordet. Jeg var glad for å ha vært gjennom det hele med så god støtte rundt meg. Jeg var glad for å ha fått dette til.

bloglovin


Hehe!

Idag var det første gang at en av mine artikler ble publisert!! Og det i Agderposten :)

Det var dessuten veldig gøy å se at de valgte å bruke et av bildene jeg hadde tatt :)

Gleden kunne ikke vært større!! :)

I løpet av natten hadde min andre halvdel vært ute og skaffet flere eksemplarer av avisen og slått dem opp på siden med min artikkel <3 <3

Jeg hadde allerede planlagt å stå opp tidlig før jobb og sluke hvert skrevet ord, men det ble en veldig mye hyggeligere start på morgenen da jeg våknet opp med så mange aviser ved senga :D

Vi hadde tatt noen søte skrytebilder med meg og avisen, men disse ble slettet ved et uhell.......... Jeg har roet meg ned nå..... Var litt småsint....... Kunne ikke ta bildene om igjen siden jeg hadde "stelt" meg for innekveld/kino da det skjedde.......Tar bildene igjen en annen dag....... For min del ihvertfall :))

Dette er bare starten -------------- (",)

Håper dere har hatt en like fin dag som meg!
bloglovin

Gratulerer så masse til Tyskland for Bronseplass i VM 2010!!!! Det er velfortjent.

Endelig kan jeg slippe jubelen løs etter at Uruguay tapte kveldens kamp og er dermed ute av medaljestriden. Personlig er dette en stor glede siden jeg mener at Uruguay har kommet så langt på urettmessig vis. Eller for å si det rett ut, ved å jukse!

Jeg fulgte med på kampen mellom Ghana og Uruguay da jeg var i Paris. Den dagen kampen skulle spilles traff vi på to menn som var opprinnelig fra Ghana. De var så stolte over å være det siste afrikanske landet i mesterskapet. Den ene var vår taxisjåfør. Han satt på kampen på radioen da han kjørte oss til hotellet. Plutselig ropte han et høyt : "Jaaaa!!". Ghana hadde scoret det første målet.

Vi rakk å komme tidsnok til å få med oss den siste halvdelen pluss de etterfølgende ekstraomganger. Snakk om fotballkamp! Dog jeg mener at det var tydelig at Ghana var best. De kjempet og sto på. Helt til det siste minuttet i den siste ekstraomgangen. Med et målrettet kanonskudd, som var så å si i nettmaskene, var kampen nærmest avgjort. Keeperen var spilt ut, men Suárez fra Uruguay sto plassert på målstreken. Perfekt timet slang han opp armen og stoppet ballen i det den skulle gå i mål.

Det som skjedde nest fikk meg til å se svart: Suarez ble dømt for hands og Ghana fikk straffespark. Det var klart og tydelig at Ghana egentlig skulle ha scoret. Det er rett og slett ikke godt nok, og det burde ikke være lov, å dømme for hands hos en motspiller som står i mål, da det tydeligvis skulle ha blitt en scoring for det andre laget. Da kan jo enhver motstander stille seg i mål med keeperen, stoppe ballen med hendene (oops liksom!) og dermed hindre mål. Det verste som da skjer er at motstanderen får et gult kort og det andre laget får straffespark.

Når sant skal sies, så klarte Ghana å bomme på tre av fem straffespark.. Det var nemlig slik kampen ble avgjort, med straffespark. Vi som så på, regnte med at Uruguay ville vinne på disse, de er mer rutinerte, la oss være ærlige. MEN - det skjedde ETTER at Ghana egentlig skulle ha fått det målet de egentlig HADDE scoret! Ghana ble dermed snytt for kampen om bronsemedaljen.

Men det finnes godt i denne verden. Rettferdigheten seiret ikveld og de som fortjente det, vant rettmessig.

Gratulerer Tyskland!bloglovin
video:versailles2

Etter mye leting på Internett, har jeg selv klart å finne ut hvordan man laster opp en egenprodusert video. Flere tips på Internett forteller at man skal laste opp videoen på Youtube for så å linke "embedded" koden i "HTML" funksjonen her på blogg.no. Det høres komplisert ut, men det er det ikke dersom man bruker det rette programmet. Faktum er bare det at jeg ikke ønsket videoen lagt ut på Youtube, men ville bare ha en mer lettvint måte å vise dere et nokså stort antall bilder. Dessuten var jeg fast bestemt på to spesielle låter som jeg ville ha sammen med bildene.

Det er visst mange bloggere som lurer på hvordan man kan laste opp en egen video her på blogg.no. Jeg skal se om jeg ikke kan lage en tutorial på det senere.

Her er en video, nærmere sagt en bildefremvisning, av det fantastisk flotte, overdådige og elegante slottet og hagen i Versailles, Frankrike. Slottet er bygd etter initiativ av Ludvig XIV og har huset kongelige slik som Marie Antoinette. Severdigheten deler nå offisielt første plass med Vatikanstaten og St. Peters kirke i Roma, for det flotteste jeg har sett i hele mitt liv.

Noe av det mest romantiske jeg har gjort er å leie en "golfbil" og kjøre rundt i hagen i Versailles. Det er såpass stort at det fint går an å kjøre bil rundt det hele. Man kan også leie kano og padle i vannet foran slottet. Det var helt fantastisk vær og atmosfæren var virkelig prikken over i'en: den innbeygde GPSen med guide fortalte historien til hva det var vi så på underveis og det spiltes musikk typisk for 1600 tallet. Det var som å reise tilbake i tid og nærmest være en av de kongelige. Anbefales på det sterkeste for deg og din kjære..

Håper dere liker videoen!

Alle foto: Christina Thommesen
Bilderedigering: ingen
Videoprogram: Cyberlink Power Director - dessverre legger det et slags slør over bildene..
Sanger: Hans Zimmer - Nyah og Injection - begge fra Mission Impossible 2 soundtrackbloglovin 
I interrupt this flow of photos from Paris to give you this update:Den ene av mine dagens outfits er publisert på bloggen Dagens Outfit :)

Bortsett fra at de skrev navnet mitt feil (Camilla i stedet for Christina), var dette en svært hyggelig overraskelse! Mange skrev noen nydelige kommentarer som jeg setter stor pris på. Tusen takk skal dere ha!

Og ja, det stemmer, jeg hadde håret dratt bakover i en "bun", alstå en avrundet hestehale hvis dere forstår. Prøvde meg på denne frisyren, men fikk det ikke helt til den dagen. Måtte altså finne på en rask og fin hårsveis, som holdt også, med tanke på at jeg skulle fotografere den dagen, så jeg endte opp med dette.

You pretty much made my day ;)bloglovin 

Fikk meg nettopp en svært hyggelig overraskelse idet jeg surfet innom mine faste sider, blant andre side2.no. Nedover på siden hadde min tutorial om hvordan man kan lage en header i Photoshop blitt publisert! :)

Trolig kan det være en av Norges største bloggere, Annette Haga, som hadde en finger med i spillet. Hun jobber nemlig som redaktør hos side2.no.

Så, takk Annette! Veldig gøy for meg å se at innlegget falt i smak :)

bloglovin

Også så glad jeg er for det! Fint at de likte innlegget. Jeg håper noen av dere får bruk for tipsene. Uansett så er det moro å prøve seg frem i Photoshop :)

bloglovin


Det er like gøy denne gangen som sist jeg var på forsiden av Femelle.no :)

bloglovin


For de av dere som lurer på hvordan det er å studere ved UIA. Bare postive ting å si. Bokstavelig talt :)

1:44 - 2:30 - 4:30 - 4:50 - 6:08

( Var midt i eksamenslesing da jeg ble bedt om å stille opp på intervju - det forklarer sveisen...)

bloglovin 

Mitt intervju med Dansefeber vinner (2007), Hanna Mjåvatn, er på forsiden av femelle.no. Å si at det er stas er en understatement. Det er godt å se at de likte artikkelen.

Sjekk gjerne ut andre artikler også, ikke bare mitt ;)

bloglovin
 


Alle foto: Christina Thommesenbloglovin

Artikkelen er et intervju jeg hadde med Hanna i forbindelse med en dansemønstring i mai, arrangert av Arendal Ballett Center.

Bli bedre kjent med den tidligere Dansefeber vinneren og les om hva som har skjedd siden TV-programmet. Hanna forteller åpenhjertet om hvordan hun jobber for å stadig forbedre sine danseferdigheter og om hennes syn på det å leve av dansen.

For å lese artikkelen i PDF format, gå inn på http://christinathommesen.wordpress.com/ eller trykk her.
Har dere en kommentar, legg gjerne igjen en linje eller to :)bloglovin

Hei på dere!

Da har jeg lagt ut litt forskjellig fra dansemønstring arrangert av Arendal Ballett Center. Håper det faller i smak :)

I anledning av workshopen fikk jeg også et interjvu med tidligere vinner av Dansefeber, Hanna Mjåvatn. Hun var en av dansepedagogene den helgen. Jeg legger ut interjvuet forhåpentligvis imorgen!!!

Ha en fin dag!bloglovin


 Alle foto: Christina Thommesenbloglovin
 
Dette er en artikkel jeg skrev i forbindelse med en dansemønstring arrangert av Arendal Ballett Center.

For å lese artikkelen i PDF format, gå inn på http://christinathommesen.wordpress.com/ eller trykk her.
bloglovin


Hvert år arrangeres det cruise for studenter ved HIA. Tidspunktet er rett etter semesterstart og mange studenter gleder seg til denne begivenheten. Skrevet for UNIKUM i 2006.
For å lese dette i PDF format, kan du gå inn på http://christinathommesen.wordpress.com/ eller trykk her.bloglovin
 

Skrevet for UNIKUM i 2006.For å lese dette i PDF format, kan du gå inn på http://christinathommesen.wordpress.com/ eller trykk her.
bloglovin


I 2006 fikk jeg et intervju med filmregissør Erik Richter Strand og manusforfatter Thomas Seerberg Torjussen. Anledningen var lanseringen av deres filmdebut, Sønner.For å lese dette i PDF format, kan du gå inn på http://christinathommesen.wordpress.com/ eller trykk her.
bloglovin 

Lang behandlingstid og uklar informasjon førte til stor frustrasjon for studenter med utenladske ektefeller. I 2006 gravde UNIKUM dypere i saken.For å lese dette i PDF format, kan du gå inn på http://christinathommesen.wordpress.com/ eller trykk her.


Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits