// Nike skjørt, topp, svettebånd, sko - Tennis Warehouse Europe //

Åh, dere. Endelig er det tennis-tid igjen - doublespill om en halv time. To dagers pause på grunn av et vondt håndledd har vært høyst nødvendig - heldigvis hadde jeg en (første) dag på Atletica treningssenter og en dag i skibakken for å få ut treningsenergien :)

Siden jeg tok opp tennis etter nesten 10 års pause, har jeg tilbragt så mange timer på banen utenom jobben at jeg for lengst har mistet tellingen.

Jeg fortalte dere at jeg skulle på trenerkurs, noe som for meg er en utrolig gøy mulighet. Jeg hadde min første time i forrige uke - jeg var så nervøs på forhånd at jeg var fysisk kvalm... Men, det tok ikke mer enn en par minutter sammen med to herlige gjenger med tennis-elever, så var jeg helt med! (Litt for) engasjert og storkoste meg. Det beste var å se at de syntes det var gøy å spille tennis. Det opplevde jeg som givende, og det gjorde at jeg ville gjøre en enda bedre jobb som trener.

20 av 60 timer av trenerkurset er gjennomført. I tillegg til mange timers trening og spill for å lære å håndtere nerver og terpe på teknikk. I hvert fall så mye det lar seg gjøre i en så kort periode før regionsmesterskapet (et halvt års spill er langt fra nok til å forsøke å være en stabil spiller). Regionsmesterskapet går av stabelen til fredag (!) og jeg... ja, jeg er supernervøs.

Det bringer meg til mitt neste poeng. Inspirasjon er for meg utrolig viktig, og det er mye som inspirerer meg, motiverer meg til å yte det lille ekstra. Det være jobb eller fritidsinteresser, jeg ser opp til dem som hele tiden jobber med å utvikle seg. Jeg kom over denne videoen for en stund siden - husker jeg så den rett før jeg skulle spille en (vennlig) kamp og at jeg hadde den i bakhodet underveis i spillet. Av en eller annen grunn så hjalp det meg med å ha litt mer kontroll over nervene og et klarere hode enn tidligere. Jeg tror det ligger i det som Gaëls Monfils sier: Uansett hva som skjer, husk hvorfor du gjør hva du gjør, og aldri gi slipp på det. Jobb hardt, men ha det gøy mens du gjør det.Hva syns dere om videoen?
Det er utrolig hvor lite bloggen har handlet om det som jeg bruker 5 dager i uken på de siste par, tre måneder, nemlig tennis. Det er kanskje nettopp fordi jeg bruker mye tid til å spille etter jobb eller på kveldstid, at når jeg først setter jeg meg ned for å blogge så går tankene et annet sted...

Tennis er bare så ekstremt gøy! Det er gått nesten 10 år siden jeg sist holdt en rackert (!), fordi jeg prioriterte et karrierejag i stedet for, og fordi det føltes riktig å stå på i studier og jobb dersom jeg ville lykkes på det området. Så fulltidsstillingen som butikksjef ble komplettert med frilansjobb som journalist og fotograf, og til tider også som blogger. Jeg var gjerne på jobb fra morgen til sent på kvelden, og jeg trivdes med det.

Men nå er prioriteringen annerledes. I august i år fikk jeg jobben som prosjektleder i et kommunikasjonsbyrå, en jobb som kombinerer det jeg har studert (kommunikasjon og journalistikk), min interesse for den digitale verdenen og mitt ønske om å kunne være kreativ og selvstendig i hverdagen. Med bare en fulltidsjobb å forholde seg til, er energinivået etter endt arbeidsdag mye høyere og jeg har tid til å dyrke en sport som gjør meg glad, siden jeg først spilte i en alder av 14.

Mellom 14 og 19 år er det imidlertid mye som skjer: Gutter, skole, venne-tid, gutter, skole...Hehe. Kan altså ikke akkurat si at jeg spilte fast, og til sammen ble det ikke flere kamper enn jeg kan telle på en hånd :P Likevel, føltes det veldig "riktig" å spille når jeg først gjorde det, og det var kjempegøy. Det ble en førsteplass i en singelturnering, og en andre-plass i en doublesturnerning. Så når jeg først spilte, så prøvde jeg så godt jeg kunne :)

Nå er tennis en stor del av livet mitt. Og det er jeg kjempeglad og takknemlig for. Det skal sies: Det hender at jeg tenker mens jeg spiller en (vennlig) kamp Hvorfor utsetter jeg meg for dette? Jeg er nemlig min egen verste fiende, og blir supernervøs under kamper. Jeg vet ikke om noen av dere har spilt tennis før, men spillet handler i større grad mer om det mentale, at en klarer å holde hodet kaldt, enn teknikk.

Det resulterer i at jeg enten slår for hardt, og ballen går langt ut, eller for svakt, og ballen går ikke over nettet engang. Jeg blir satt ut mentalt hver gang noe slikt skjer, og i begynnelsen ville jeg nesten gråte (!) eller slå rackerten i bakken (fyfy) om jeg ikke fikk spillet til.


// I motsetning til bloggen, har Instagram-kontoen min gjenspeilet mitt tidsfordriv etter jobb //

Nå, etter uttallige treningstimer siden august, er formen bedre. Både psykisk og fysisk. Og det er kjempespennende å merke. Men tro ikke at jeg er d e r liksom, jeg har ennå en laaaaaang vei å gå. Ett steg om gangen, ett armslag om gangen, ett poeng om gangen. Underveis har jeg planer om å kose meg rett og slett, trene hardt, og spille så godt jeg kan.

Det bringer meg til en stor nyhet for min egen del. En nyhet om noe som jeg som 14 åring, eller som rumensk-født og oppdratt i et konservativt, utdanningsbevisst hushold, ikke hadde trodd ville skje meg. Jeg snakker ikke om muligheten til å komme til Norge, bevise om at det går an å hobbyer ved siden av skole, eller erfaringene jeg har gjort meg siden, med bloggen, jobbmessig, kjærlighetsmessig, eller på det personlige plan(<3).

Nei, jeg snakker om å bli tennistrener :))) For meg betyr det veldig mye at jeg kan holde på med noe som gjør meg så glad og som gir meg så mye, i tillegg til at jeg med tiden kan bli flink nok til å videreføre dette til andre tennis-interesserte, tennis-nysjerrige, nybegynnere, viderekomne eller andre som rett og slett vil lære mer om tennis :) :)

Jeg skal delta på et trenerkurs som går over tre helger frem til mai, som Norges Tennisforbund arrangerer i samarbeid med Arendal Tennisklubb. Første økt er allerede neste helg! Woop woop.

I tillegg, så arrangeres det før første gang på 10 år regionsmesterskap i tennis. Arrangementet vil gå over tre dager, 25-27 januar, og man har mulighet til å konkurrere i både single-, mix- og doubles-spill. Og ja, jeg har meldt meg på :) Og ja, jeg er supernervøs. Jeg tar sorgen stresset på forskudd, velvitende om at det ikke hjelper meg en døyt samtidig som jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke tenker på turneringen nå... Jeg har liksom nok med å spille kamper og trene på å bli flinkere.

Jeg tror jeg kunne ha snakket lenge om tennis generelt, om trening. Nå fikk jeg i hvert fall fortalt dere mine to viktige og kjempemegasuperduperstore nyheter. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og å dele mer med dere.
// Enfield, London // Christmas 2012 // Kamera Samsung EX2F f.1.4 // Edit Adobe Lightroom //
Har du funnet nyttårskjolen? Det har ikke jeg, så jeg tok turen innom miinto.no. Var jo ingen problem å finne noen favoritter, her kan du se noen av dem:Det er ennå ikke for sent å bestille nyttårskjolen - og nå kjører Miinto gratis frakt over hele Skandinavia - så bare jeg får bestemt meg, så er det i boks.

Hvis du vil se kjoleutvalget, kan du trykke her for MiInto Norge, og her for Miinto Danmark (obs: Det er mange fine kjoler også når du søker på kjoler, ikke bare partykjoler).

Så over til konkurransen. Denne gangen deler jeg ut volumsprayen Dream Hair fra Charles Worthington (for man må jo tenke helhetlig når det kommer til nyttårsantrekket :-)

Sprayen anvendes i håndkletørt hår før man føner håret. Jeg bruker selv dette produktet og har vært veldig fornøyd med det, spesielt siden jeg ikke har tykt hår og trenger all volum jeg kan få. (Leste forresten et sted at det er lurt å ha vasket håret og hatt produkter i det dagen før du skal style det)

For å delta må du:

1. Følge bloggen på min nye Facebook-side

2. Legge igjen en kommentar med link til hvilken kjole du liker best fra miinto.no

3. Husk å skrive e-post adressen din i kommentarfeltet

Lykke til!
Med jevne mellomrom får jeg forespørsler om å blogge om et produkt eller en tjeneste. Ofte har jeg takket nei til tilbud fordi jeg ønsker kun å reklamere eller anbefale produkter, varer, merker, nettsider, arrangementer for den saks skyld, som jeg kan stå inne for enten det gjelder kvalitet, pris, service eller ide. Og ikke minst som står mine personlige interesser i stil.

Et slikt tilfelle er dette. Jeg ble nylig kontaktet av IKON M, et selskap som selger nyproduserte møbler som etterligner klassiske og populære designikoner. De har håndplukket et utvalg sofaer, stoler, lamper, sjeselonger og tilbehør hvis utseende er nærmest maken til designermøbler, enkelte som gjennom årenes løp har blitt anset som kunsttstykker selv etter designerens død.

For enkelte er møbler bare noe som fyller en praktisk funksjon i hjemmet. For oss er møbler en lidenskap og en måte å uttrykke identitet på. Vi i Ikon M ønsker å gi alle en sjanse til å skape et vakkert og inspirerende hjem. Et hjem som viser din identitet og som både du, dine nærmeste og dine venner ønsker å oppholde seg lenge i, skriver IKON M på sin nettside.

Som mange andre er jeg opptatt av å ha en fint og stilig hjem. Et hjem som jeg trives i, et hjem hvis stil speiler min egen smak. Jeg er ikke opptatt av å følge trender, hverken i klesveien eller interiørmessig. Jeg kjøper det jeg syns er fint, og her var det mye jeg likte.

Favoritter // Krakk av Mies van Der Rohe // Bordlampe av Poul Henningsen // Kontorstol Aluminium Group // Fotskammel av Charles le Corbusier // Pledd av Charles de Corbusier // Lampe av Poul Christiansen // Sofa av Josef Hoffman // Stol av Eileen Gray // Taklampe av Verner Panton //

Jeg lot meg inspirere av flere av produktene på siden, og har til og med pinnet dem på min nye Pinterest-profil. Prisklassen er riktignok overkommelig, men med så mye som falt i smak med en gang, er det likevel ikke alt en har råd til å handle med en gang.

Nå kan jeg tenke og planlegge litt. Vi har hus som er høyt under taket, har tre etasjer. Vi flyttet inn for et par år siden og har (les: mannen i hus) siden pusset opp hvert rom. Men tredje etasje er likevel "fritt frem", uten en gjennomført stil, for her har ikke vi (les: mannen i hus) kommet til ennå. En slik stilren, klassisk preg ser jeg for meg, gjerne med sølv- og rustikkdetaljer. Her vil favorittene fra IKON M komme godt til rette, vil jeg tro.

Gjorde noe research på nett og fant frem noen få ideer til hvordan en slik stram, tidløs, maskulin men også hjemmekoselig stil best kan oppnås (bildene er hentet fra Google og Miss Millionairess på Pinterest - også en side som jeg på det varmeste vil anbefale dere å ta en titt på):


// Slettenvold meets a masculine Sex and the City, with hints of ombre and rustic ... //

Vil du vite mer om priser, kvalitet, frakt, betalingsmetoder, garantier og mer, kan du klikke deg inn på IKON M sin nettside. Happy hunting!

// reklame//
Lørdag.

Fridagen etter en intens jobbeuke. Dagen etter sosialt samvær i hyggelig selskap med gode kolleger.

Dagen som er etterlengtet og høyst nødvendig etter en tid hvor jobb og tennistrening står høyt på prioriteringslisten.

I dag er det familietid <3

Tid å tilbringe med denne lille krabatten -Tid til å nyte kvalitetstid med mannen. Tid for å dra ut d e n kjolen fra skapet, som ble kjøpt i England i sommer, men som det ennå ikke har vært anledning å bruke den på. Samme hvordan vær og vind blir i dag, den skal brukes.Ønsker dere alle en nydelig lørdag - måtte den bli innholdsrik!


Tiden som butikksjef i ONLY/Pieces er forbi. Fra høsten av er jeg å finne i stillingen som prosjektleder i Presis 360 :)

Hva jeg tenker om det, kan du lese om her.

For en måte å innlede høsten på! :D

#Hardworkpaysoff
Heisann, godtfolk!

Jeg lever i beste velgående, det håper jeg at dere også gjør. Jeg har tatt få turer innom bloggen den siste tiden, men det er av gode grunner. Første prioritert har vært, og er fremdeles, min nye jobb som prosjektleder i Presis 360. Utenom det har jeg fokusert på å komme igang med tennis igjen, noe som er ubeskrivelig, ja ufattelig deilig!!

Jeg er faktisk på vei ut av døren as-we-speak - til tennis trening :) Været på Sørlandet er for øvrig helt fantastisk, så jeg måtte bare ta med meg Chico på en rolig joggetur før treningen. For en herlig start på høsten!


PS: På lørdag gikk startskuddet for et av de aller første prosjektene jeg var involvert i som ny prosjektleder, nemlig en kampanje bestående av nedtellingsannonser for ØIF Arendal, som Presis 360 sponser. Annonsene har vi utviklet og skal stå på trykk hver dag i Agderposten og på agderposten.no - hvor vår annonse står i dag - frem til ØIF Arendal sin første hjemmekamp på nye SØR AMFI. Heia heia!
Hei bloggen. Tiden går fort - jeg kan ikke tro at har gått en hel helg pluss litt til siden jeg sist blogget. Have you kept yourselves busy?

Dagene flyr, og jeg prøver i mellom tiden å finne balansen mellom alt jeg vil gjøre: Bli god i det jeg jobber med, trene mer målbevisst, spille tennis, blogge jevnlig og ha kvalitetstid med familien. Blant annet. Prøver stort sett å pakke alle elementene i hver dag. Noen ganger går det, andre ganger ikke. Men det er nå jeg begynner å planlegge neste fase, som inkluderer alt det overnevnte, pluss en ny oppstartet blogg. Vil ikke ha noe gjort halvveis, så nå prøver jeg så godt jeg kan å finne en rytme i det hele. Bare gi meg litt tid, så skal jeg nok finne ut av det ;-)

I dag var en sånn dag hvor flere ting kan krysses av samvittigheten: jobb, trening, kvalitetstid, blogging. Har litt til å gjøre, så tar jeg kvelden. Ny dag, nye muligheter i morgen, vet dere :-)


Torsdag hadde vi fagdag på min nye jobb. Overraskelsene sto i kø og det ble raskt en dag jeg sent vil glemme: Båttur til Store Torungen, foredrag, sosialt samvær, strålende sol, godt humør (se overskrift), fart og spenning og lunsj i toppen av Lille Torungen fyr. Arendal viste seg fra sin beste side denne dagen, og det samme vil jeg si at mine nye kolleger gjorde. Storkoste meg :-)
Mote handler i stor grad om fornyelse, og trender kommer gjerne tilbake, men i moderne form. Dette er tilfellet for skjorten. Et plagg som aldri går av mote, kan kles både opp og ned og dermed skape helt nye "looks".

I det siste har én detalj ved skjorten fått stort innpass i motebildet, nemlig skjortekragen. Kragen har blitt et tilbehør i seg selv, på lik linje med halssmykker:


// Inspirasjon fra lookbook.nu //

 Å være trendy trenger ikke koste skjorta. Jeg satt mine kreative evner på prøve, og forsøkte å skape noe lignende selv. Dette ble sluttresultatet:

¨

Vil du prøve deg på dette selv, trenger du:

- Stoff som kan fungere som base for kragen (i mitt tilfelle brukte jeg en rest fra en gardin jeg hadde sydd opp)

- Pynt til kragen (i mangel på noe annet, brukte jeg "perlekjeder" fra juletrepynten...)

- (Silke-)bånd til å feste kragen

- A4 ark

- Limpistol

- Hullmaskin

- Saks

STEG 1: Finn frem det du trenger:

STEG 2: Tegn opp malen til kragen på et brettet A4 ark, fra midten av arket ut mot kantene:

STEG 3: Klipp rundt sjablongen, legg sjablongen på et tøystykke som du bretter i to. Dette skal være basen for kragen:

STEG 4: Tegn rundt og klipp til:

STEG 5: Legg opp en remse med lim, begynn ytterst på skjortekragen:

STEG 6: Lim på pynten:

STEG 7: Fortsett å lime innover på skjortekragen:

STEG 8: Klipp perlekjeden når du kommer til innsiden av skjortekragen:

STEG 9: Klipp et hull med saks/bruk hullmaskin i hver ende:STEG 10: Tre gjennom silkebåndet (lim perler rundt båndet om du vil):

STEG 11: Det ferdige resultatet:Lykke til!
Hei!

Da er jeg straks klar for avgang til London Stansted for å nyte noen fridager med familien :-) Nå er det virkelig ferie med andre ord. Har nesten ikke pakket med meg noen ting, likevel veide kofferten nesten 10 kilo... Planen er å shoppe en del i storbyen, og siden jeg flyr med Ryanair, kan man kun ha 15 kg. i hovedbagasjen. Kjenner jeg mamma rett, så har hun lagt opp fullt program fra morgen til kveld :-) Jeg har lagt inn ønske om å ta turen til Bicester Village Outlet - etter tips om at det visstnok skal være bra shopping dersom man liker Armani, Ralph Lauren, Burberry, D&G, Gucci ++ Noen av dere som har vært her før?

I mellomtiden tenkte jeg at jeg skulle legge ut to DIY-prosjekter jeg gjorde tidligere i år, i forbindelse med lanseringen av den nye IKEA PS-kolleksjonen. Jeg og to andre bloggere innen kategorien mote, mat og foto fikk forspørsel av IKEA Norge om å tolke de samme stikkordene som designerne av kolleksjonen fikk å jobbe utfra.

Siden min blogg handler i stor grad om mote, skulle jeg lage et moterelatert blogginnlegg på bakgrunn av disse ordene: reuse, reduce, borrow, redesign, recombine, reinvent, revamp, renew, steal.

Jeg tok utgangpunkt i singleten, et basisplagg som ved hjelp av noen enkle grep kan få et ganske så annerledes utseende.

// Inspirasjon fra lookbook.nu //

For å få dette til trenger du:

- En singlet i bomullskvalitet - jeg tok en av mannen sine fra Dressmann :D

- En saks

- En sprettekniv eller en nål

- God tid (3-5 timer, avhengig av hvor intrikat du ønsker at mønsteret skal være)

STEG 1: Finn frem det du trenger

STEG 2: Klipp av kanbåndet

STEG 3: Fjern kantbåndet rundt hele singleten

STEG 4: Det gjør ingenting om noen av trådene rives av eller stopper å løsne. Gå tilbake til stedet trådene løsnet fra, prøv å skille de fra hverandre, gjerne ved å dra en tråd om gangen.

STEG 5: Fortsett til du har det mønsteret du syns er fint.

STEG 6: Kombiner med jeans, skjørt, shorts. Den passer perfekt til varme sommerdager og solbrun hud :-)


// Deler av dette innlegget ble opprinnelig publisert på IKEA-bloggen //

I morgen: hvordan lage en pyntet krage :-)


Litt visdomsord på morgenen for å ønske dere alle en fin dag!


I forrige uke kjøpte vi dette lekre settet til terassen vår. Vi kjøpte det faktisk på Rema 1000 av alle steder, til halv pris (1 500 kroner i stedet for 3 000, tror jeg det kostet). Det kom flatpakket, med monteringsinstrukser, slik som møblene på IKEA. Da jeg kom hjem dagen derpå, sto utemøblene lekkert plassert, ferdigoppsatte med pynteputer og alt. Mannen hadde vært superflink og knotet med alle knottene som skulle på plass, i tillegg hadde han kjøpt et sett til med utemøbler. Så det dere ser på bildene er faktisk to like Rema 1000 sett med utemøbler. Putene er i offwhite og skal tåle sollys og vann, så vidt jeg forsto det. Utrolig praktisk, rimelig og fint sett syns jeg :-)

Chico og jeg innviet sofaen nettopp, i stedet for å pakke til England-tur til fredag... Så det må jeg gjøre straks :-)
Nå som treningen er unnagjort, er jeg og Chico klare for å ta kvelden. Blir pizza og film, hvor digg er ikke det? Det ble The Zookeeper som vi satte på i går, og det var et meget godt valg må jeg si! Sylvester Stallone var nemlig stemmen til løven i filmen - hallo i luken, alt som har med Sylvester Stallone MÅ jeg se... Sånn har det vært siden første møte med Cliffhanger. Du må aldri slutte å lage (les: spille i) filmer, MR. Stallone!!

Kos dere! 
Siden vi fikk Chico på mandag, har hvert minutt utenom jobb gått til kvalitetstid med det lille råskinnet <3 Det har vært helt fantastisk, han oppfører seg eksemplarisk og er en koseklump uten like :-)

I mellomtiden har dere vært kjempesøte og lagt igjen veldig hyggelige kommentarer om muskelbunten vår. Jeg har ikke vært like flink å svare og takke dere, og det ønsker jeg å gjøre opp for!

Jeg vil legge igjen en kommentar på DIN blogg :-) Men jeg trenger å vite din bloggadresse, så skriv denne opp i kommentarfeltet, så tar jeg turen innom deg :-) Kanskje jeg kommer over noen nye blogger å bli fast leser av, og som jeg kan føre opp sammen med de andre bloggene i høyre marg.

Her er noen blogger jeg finner inspirerende, fine eller interessante, og som jeg derfor er innom titt og ofte:
// Trykk på bildene for å komme inn på bloggen //
Heihei!

Håper dere har hatt en finfin uke og fått slikket litt sol :-)

Jeg har stort sett vært innendørs på grunn av jobb, og sett drøssevis av solbrune og blide kunder/venner/bekjente... Men for all del, jeg klager ikke. Det er en stor omstilling på gang her, og for min personlige del, betyr det veldig mye :-) Forteller mer når tiden er moden for det.

I går kom jeg dessuten hjem til renvasket hus, bestilt pizza og DVD-film i avspilleren. Mannen som sto for overraskelsen, og gud, som jeg likte den! Hehe :-) Hadde tross alt forberedt meg på å måtte ta et skippertak hjemme etter jobb. Denne uken har vært hektisk, og når hektisk kommer på besøk til meg, er ikke jeg den mest tålmodige og legger alt på riktig plass...

I dag har jeg stoore ambisjoner om å nyte en fridag, få litt brunfarge på kroppen, kanskje padle litt, lese en bok, bake en kake (1-2-3, mind you!), alt sånt som hører en solrik pinsedag til! Begynner med egg og bacon ute på terrassen :D Kos dere!!


 

Stikker innom for å ønske alle en riktig strålende start på helgen :-)
Ooog for å minne om konkurransen som har en verdi på 1250,- kr. Er du nysjerrig, ta en titt her!
Ha en finfin kveld :*

Det har var en nokså fin dag i dag.

Men det har også vært en dag hvor media atter en gang har minnet meg hvor skjørt livet er.

Det har dermed også vært en dag som har brakt friskt i minnet hvor viktig det er å bruke tiden på ting som betyr noe, slik som gode forhold, selvrealisering, og annet som gjør meg virkelig lykkelig. Å ha "riktig" utseende blant annet, som det snakkes om i stadig sterkere grad nå som sommermånedene nærmer seg, bør ikke være et fokus. Heller det å være deg selv og like deg selv for den du er, bør være hovedpoenget. Et poeng som er godt illustrert av den svenske bloggeren, Blondinbella.// http://blondinbella.se/ //

Life IS what happens while you're busy making plans - dette må jeg selv bli flinkere til å huske på.

Huske hvor viktig det er å nyte hver dag, hvert øyeblikk og hverandre. Hvor viktig det er å være snill med andre. Hvor viktig det er å le og å ta det med ro.

Rett og slett, leve.
De siste bildene fra turen til Oslo:


// Hotellrommet på Comfort Hotell Xpress //

// Etter noen timers leting i pøsende regnvær, fant jeg ett siste skopar som sto igjen fra Marni-kolleksjonen i min størrelse på HM i Bogstadveien. #jippi //// De ble selvfølgelig brukt samme kveld :-) //


Sneak peek av DIY-prosjekt nr.2 :-)

Håper dere alle har en fin søndag!

PS// Hvem det enn var som kontaktet meg tidligere og spurte om jeg hadde en salgsblogg, send en mail om det er noe viktig. Hørte så å si ingenting av det du sa... //
Det er flere år siden jeg har laget noe som helst med hendene, så i kveld har jeg begått meg ut på ikke en, men to DIY-prosjekter! Syns det er nesten litt terapeutisk, det er liksom bare meg og prosjektet mitt :-) Ikke kunne jeg se på TV samtidig, fordi jeg hadde bare en sjanse til å få gjort det riktig.

En (får ikke til apostofen over e-en på denne PC-en...) ting er ferdig. Mener sluttresultatet ble bra, så gleder meg til å vise den frem. Blir imidlertid ikke før neste uke, prosjektene er nemlig knyttet til noe veldig spennende som skjer da... :D Skal selvfølgelig fortelle, og vise, hva det er snakk om når den tid kommer.

Inntil da, ha en fortsatt fin kveld!
Dere altså, for noen fine kommentarer som tikker inn her på bloggen :-) Antrekksbilder spesielt får så mange fine ord! Tusen takk for det <3

Om ikke det var nok, så fikk jeg pakke i posten av min kjære mamma! Det er ikke første gangen, tro meg, hun sender stadig (altfor) mange fine ting. Hun bor midt i London, så dere kan bare tenke dere hvilke shoppingfristelser som ligger rundt ethvert hjørne... Denne gangen kom det skjønnhetsprodukter fra Clarins, Smile Lab og La Roche Posay - altfor mye, spør dere meg. Men jeg setter kjempestor pris på det, og har selvfølgelig tatt i bruk alt sammen :-)Det er godt å vite at man kan bli dullet med, selv i en alder av 26 (straks 27) år !

Like etter pakken fra mamma, kom det en liten konvolutt fra Smile Lab med enda flere strips :-)// Hadde tenkt å gjøre noe mer ut av bildene i Picasa Picnik, men det ser ut som programmet holder ordet og la nettopp ned siden //

Nå skal det kokkeleres i heimen!

Ha en fin kveld :-)
// Bilder fra en finfin dag <3 //
Varetelling på jobb i dag, og middag ute :-) Har jobbet ett til ni de siste par dagene, og har til min store skuffelse ikke fått til å gjøre noe produktivt om morgene. Det føltes virkelig som om jeg hadde vært på fest kveldene før, så omtåket som jeg var. Kaffe, frokost og start på dagen i mitt eget tempo var til stor hjelp, men jeg liker heller å få ting gjort..

I morgen er det jobb i butikken, så skal jeg på innflytnings-/bursdagsfest, noe som jeg gleder meg veldig til. Det skal bli koselig! Håper dere får en fin helg :-)

Som takk for deres oppmerksomhet og herlige kommentarer den siste tiden, vil jeg arrangere en giveaway for dere nydelige lesere :-)


Korres er en gresk produsent av skjønnhetsprodukter med en høy konsentrasjon av naturlige ingredienser. Produktet er fra Vita. Dette opplyser kjeden om produktet på sin side:

"Roende og ekstra fuktighetsgivende krem med duft av guava til hele kroppen. Ypperlig til tørre albuer, hæler og knær. Guava er en betydelig C-vitaminkilde. Sheasmør og kvedeekstrakt har mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper. Solsikke-, mandel- og avokadoolje gir næring til huden og gjenoppretter hudens elastisitet og smidighet. Ekstra fyldige kroppskremer til tørr og sprukken hud, som inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende sheasmør og nærende solsikke-, mandel- og avokadoolje. pH-verdi 5,5 og fettinnhold: 35,5 %."

 Vil du ha denne body butter fra Korres Natural Products i dine hender, legg igjen en kommentar i innlegget.

Husk å føre opp din e-mail adresse!

-Avsluttet -
Så er det fredag atter en gang, og det er ikke til å tro hvor raskt tiden flyr av gårde. For min del, har timene stor sett gått til jobbing:


For første gang deltok jeg på og dekket en politisk debatt (KrF-leder Knut Arild Hareide sto for det politiske innslaget),registrerte meg som selvstendig næringsdrivende ( med tanke på frilansarbeidet, men også på grunn av en svært spennende jobb som jeg starter i så å si nå), hatt varetelling og jobbet i butikken :-) Jo, fikk og betennelse under øyelokkene (wææ!) og fått briller i gave av min kjære mor:Ellers har vi hatt Wow-dager i butikken med mange tilbud. Det forklarer samme kampanje-t-skjorten jeg hadde på meg to dager på rad:


I helgen har jeg jobbefri, og det er jo kjempegreit, for da kan jeg få unnagjort...ja, litt jobb... :D  

Ha en fin fredag kveld!
Fy søren altså, what a difference a day makes! Jeg skal ikke beklage for at det ikke kom noe blogginnlegg i går. For dere som er i full jobb eller går på skole, skjønner hvordan det kan være  - tiden strekker ikke alltid til alt som en ønsker å gjøre. For min del ble det dobbel vakt i butikken, og siden det da hadde gått tre netter med kun noen timers søvn, var jeg kaputt da jeg sjanglet inn døren kl. ni fredag kveld. Jeg hadde forresten ikke engang registrert at det hadde blitt fredag, dagene har visstnok gått i ett. Dermed ble det nudler i senga til middag og sovetid rett etterpå.


// Joda, så tok jeg endelig tak i å freshe opp veggene til prøverommene, mens flinke Kine betjente kunder. Mobilbilder.. //

Etter en god natts søvn sto jeg riktignok opp på lørdag til nye krefter, batterier fulladet, men også strålende morgensol :-) Det ble en herlig Christina-lørdag: rolig start på dagen med kaffe, Agderposten og Skavlan-opptak, etterfulgt av en herlig joggetur og jobb i butikken. 


// Reportasjen om villsauer ved Store Torungen fyr er en erfaring jeg ikke ville vært foruten. Resultatet ble et tre siders oppslag i lørdagens utgave av Agderposten, dandert med fantastiske bilder tatt av en dyktig fotograf. *smiler stort* //

Hadde så middagsdate med mannen (første på aaltfor lenge) på Hong Kong Palace ,som alltid yter super service  (desserten ble vi spandert på, det var jo bare alltfor snilt gjort!). Turen gikk videre til kinoen, så hjem igjen på kvelden hvor det kom ikke en, ikke to, ikke tre, ikke fire, men har-mistet-tellingen-på-hvor-mange Christina-låter på radioen som holdt meg med selskap mens jeg ryddet i huset. Og vips så ble det midnatt :-)

Det ble jammen en joggetur i dag også, sånt liker vi! Har planer om å skrive en artikkel, og jobbe med litt forskjellig før middagstid. Men jeg er nysjerrig, hva gjorde dere i går? Hva skal dere gjøre i dag? Eller enda bedre kanskje, hva skulle dere ønske at dere kunne gjøre i dag? :-) 
Sier meg fornøyd med en produktiv uke som har passert, fylt med familiekos, morsomme dager i butikken, nytt blogginnlegg for NKS Nettstudier, men og frilansoppdrag som resulterte blant annet i  en dobbelside i dagens utgave av Agderposten og egen bildeserie på nett :) #følermegkomplett
I dag har jeg fri fra butikken og har lagt som plan blant annet å besvare mail som dessverre har måttet vente alfor lenge på en tilbakemelding. Det er spennende ting på gang skjønner dere...

Imens lar jeg tankene vandre oversjøs til min lillesøster, Jennifer, som har sin første dag på fashion-college i selveste London. Jeg er så spent og samtidig så glad på hennes vegne, det er ganske utrolig å få en slik sjanse. You go, girl <3
Jobb står for tur i denne kanten av verdenen. Har et par reportasjer som skal skrives ut og jeg klør i fingrene etter å begynne. For det har vært et par kjempemorsomme oppdrag denne uken, fra å dra ut i båt i nydelige sørlandsomgivelser på torsdag til gårsdagens imponerende sceneopptredener.

Ønsker dere alle en solrik søndag :)Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits