// Enfield, London // Christmas 2012 // Camera Samsung EX2F f.1.4 // Edit Adobe Lightroom //

// Black and White Photography part 1 //
God morgen, alle mann!

Jeg befinner meg i en lykkerus. Så mye har skjedd den siste halvannen uken, enkelte hendelser som vil være med på å påvirke den nærmeste fremtid. År 27 i mitt liv har virkelig begynt på en måte som faller meg i smak :-)

Siden sist jeg blogget har det gått i ett på jobb, noe som er helt fantastisk gøy. Jeg har brukt tiden etter jobb til å forberede et foredrag i bedriftsblogging. Jeg ble booket gjennom Webinstituttet, og holdt  faktisk foredraget i dag- imens jeg konsentrerte meg om alt jeg ville formidle om bedriftsblogging, hadde jeg vanskelig for å skjule hvor interessant jeg finner dette feltet, og sosiale medier generelt. Det var en herlig gjeng å snakke foran, og jeg ble veldig glad for den positive feedbacken jeg fikk etterpå :-) Note to self: Ikke drikk kaffe når du er ganske giret til å begynne med...

På mandag tok jeg turen Arendal-Oslo-Arendal med buss for å delta på årets Bloggcamp. For øvrig, har du noen gang fått høre at det er 10 minutters gange fra bussterminalen og til Latter på Aker brygge, kan jeg avbekrefte det. Tror jeg. Jeg brukte i hvert fall 20 minutter, og holdt underveis på å krepere ikledd skinnjakke, genser og skjorte... I sydentemperatur. Var en utenlandsk mann iført dress som stoppet meg, han skulle gi noen komplimenter. Sånt er vel vanlig i hovedstaden tenkte jeg. Jeg sa takk, smilte, og fortsatte bestemt mot bloggcamp-destinasjonen. Jeg fant frem til Latter, med god hjelp av 4 (kanskje 5, eller 6...), andre som jeg spurte om veien. Både Thomas Moen, Hans-Petter Nygård-Hansen, Erik Eskedal, Nina Furu, fotograf Jan Ivar Vik og Annette Haga holdt foredrag. Det var et fullpakket program som utrolig nok fikk plass i "bare" fire timer. Jeg står for det jeg tvitret underveis - synes alle foreleserne var veldig flinke og inspirerende, vel verdt den 8 timers lange bussturen :D

Ok, jeg vil fremheve Ivar Vik sitt foredrag. Hans bilder altså dere, så fantasktiske! Anbefaler en tur innom hjemmesiden hans!

Nok prat.

Har fått knipset litt bilder med mobilen de siste dagene (HTC One S - en supermegadigg bursdagsgave). Have a look :-)


// Diverse lastet fra Facebook og Twitter. Joggetur, møter, bursdagsgaver, filmer, inspirasjon, sol, god mat - liker //
Sitat fra dagens utgave av Agderposten. Liker det godt, synes det er mye sannhet i det som står!

Dagen startet med et inspirerende og motiverende møte :-) Snart er det jobb i butikken, med merchendiserbesøk av flinke Hege. Vi har fått  inn utrolig mye fint, mye blonder, pastellfarger, "skinn"bukser, lette bluser og råkule jeans - det er jo Herlig tid på senteret, da skal nyheter og freshe varer stå i fokus, så det passer fint. Gleder meg til å vise dere sluttresultatet av omgjøringen i butikken!

// fra forrige Hege-besøk :-) //

I kveld skal det pakkes :-) Torsdag skal jeg nemlig inn til Oslo for å delta på lanseringen av IKEA PS 2012-kolleskjonen! Det blir veldig spennende å se den  "live", og rett før den er å finne i IKEA-butikkene (som blir fra 2.mai). Om morgenen er det pressefrokost, og lanseringsfest på kvelden.

Det hele foregår på Kunst og Designhøgskolen, og IKEA-folkene som ordnet arrangementet har virkelig strekt seg langt, blant annet for å akkomodere meg. Jeg skal overnatte på Comfort Hotell Xpress, et splitter nytt hotell som ligger i gangavstand fra høgskolen :-) Har sjekket ut hjemmesiden, og syns både den og hotellet ser riktig kult ut:

Som seg hør og bør, blir kameraet min følgesvenn på eventen, så kommer til å blogget litt underveis :-)

Håper dere få en fin dag alle sammen! God onsdag :-)

Kom over dette bildet som ble tatt i fjor da spaklubb.no, tidligere spadeal.no, inviterte bloggere og presse til lanseringen av deres nye hjemmeside på Holmenkollen Park Hotell. Her sammen med fine bloggere Ulrikke Lund og Cathrine Heienberg :-) Kan egentlig ikke huske at det bildet ble tatt.. Men husker at jeg selv blogget om eventen.

Sier god natt for nå, håper at dere har alle sammen hatt en fin start på uken!
 

 
Det ser ut som jeg har tatt godt over 1000 bilder mens vi var i Paris (er det så rart, med tanke på alle de fine severdighetene?), men jeg tar neppe med alle her på bloggen ;)

Kameralinse: jeNikkor DX VR 18-55 mm 1:3,5-5,6.
Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits