Stuptrøtt i dag etter kun tre timers nattesøvn. Rakk å ta noen bilder etter jobb, men nå kaller sengen. For en ueffektiv kveld... Satser på en tidlig start i morgen :)
Hei :-)

Kom hjem fra butikken for ikke så lenge siden. Det er vel arbeidsuke for mange ungdomskoleelever, og hos oss har vi ei veldig søt og flink ei som er utplassert. Vi har fått gjort en masse, og tatt imot handleglade kunder. Hadde en treningsrunde etter jobb, og digg var det! Hehe - #klappåskulderen.

Straks er det duket for tacomiddag og kveldskos da tre nye filmer fra LoveFilm dumpet i går ned i postkassen. Vi så på Cowboys and Aliens, så i dag skal vi se enten The Zookeeper eller Seeking Justice med Nicolas Cage - valgets kval :) Først skal lille "Chicorito" luftes :D

Apropos Chico! Det ser ut som han er ganske populær her på bloggen, og det er så søtt! Tenkte jeg skulle dele noen bilder jeg knipset da vi gikk med han på Hove. Som dere kan se, så var vi i godt selskap :-)

// Hove juni 2012 //

PS: Bildene er gjengitt med tillatelse

PPS: De av dere som ennå ikke har fått kommentar av meg som følge av dette innlegget, skal selvfølgelig få! Holder på å jobbe meg nedover i kommentarene, blir som regel en stund inne på hver blogg og kommenterer gjerne flere ganger. Det er mange fine blogger ute og går, flinke dere er!

Ha en fin kveld :-)
Så har vi gått nesten 6 km. Det virket som forever, fordi det var tross alt ganske langt å gå. Men vi koste oss, jeg og mamma :-) Vi tok noen bilder etterpå for å hilse til dere her på bloggen. Vi er ikke i vårt ess på bildene, med sikkel i munnvikene hos meg og mamma sminkeløs og varm. Men det gjør ingenting :-)Ha en fin lørdag!


// Det nye tilskuddet til vår lille familie er Cico på snart 2 år, en liten fransk bulldog fra Grand Canaria <3 //

Gleder meg til å fortelle mer om Cico som vi ble kjent med i dag, og som vi forelsket oss i ved første øyekast. "Større" sjarmtroll skal man lete lenge etter :-)
For første gang i mitt 26 årige liv har jeg blitt nødt til å sette bremsene på.

Jeg tar meg tid.

Jeg tar meg tid til å lese avis. Tid til å roe ned. Tid til kos. Tid til å lage middag fra bunnen av eller en stor skål med fruktsalat. Tid til å gå en tur. Tid til å sykle flere mil. Tid til å tenke. Tid til å være sammen med familie. Tid til å sove. Tid til å drikke et glass vin eller tid til å gjøre ingenting.

Det er viktig å koble av og nyte roen. Det har jeg hørt. Og nå forstått.

// All tiden får meg til å kjenne på savnet av en elsket en.. Denne videoen har satt sitt preg. (wishing this was at least 30 minutes long) //
Herremin, har dere fått med dere de fanstiske bildene Elise Bahia bak Livingdoll har lagt ut i det siste?!?

Hun har vært og jobbet frivillig i løveparken Ukutule i Sør-Afrika, et sted hvor løveunger og tigerbabyer sover i bakhagen :-D Det virker for meg helt uvirkelig og utrolig at det er mulig å oppleve noe slikt! I mine øyne er løver og tigre blant de vakreste skapningene på hele jordkloden, de er rett og slett gudegaver.. Tenk, tenk! å kunne kose med de, klappe dem og være rundt dem dagen lang...

Det er nesten til å bli dårlig av, disse bildene. A-mazing!// Bilder gjengitt med tillatelse //

To say I wish I was there, is an understatement.

// Bilder tatt for noen somre tilbake i Kristiansand Dyrepark. Dette var dagen jeg oppdaget en helt ny verden gjennom telelinsen. Elsk... Kunne blitt igjen og tatt bilder av dyrene i all evighet tror jeg. Utstyret jeg brukte var en Nikon D60, Sigma 70-300mm f.4-5.6 linse. Stilt inn på ISO 100, lukkerhastighet 1/500, blenderåpning f. 5.6, brennvidde 300mm. //
Du er dypt savnet.

Det et tungt å skrive noe som helst i en stund som denne, men jeg vil likevel si noen ord. I minne av deg, lillegutten våres.

Du er enestående, helt unik. Det vil alltid finnes bare én Ringo i verden, og det er deg. Du har bergtatt våre hjerter, og det gjorde du allerede det første øyeblikket da vi så deg som liten og sjanglete valp. Siden den tid har du vært limet vårt, det som holdt oss oppe og gjorde vår familie komplett.

Med din store personlighet så fylte du opp hele tilværelsen vår. Du var med oss overalt, bokstavelig talt. Men du var også i tankene våres, i passene våres og  til og med i bryllupet vårt hvor vi hadde et innslag spesielt for deg.

Nå er du borte, og har etterlatt deg et altfor stort tomrom. Vårt hjem er nå blitt et sorgens hus. Jeg ser deg overalt, lukter deg og hører deg trippende rundt omkring. Ingen kan noen sinne vite hvor glade vi er i deg, den kjærligheten er noe bare vi tre deler sammen. Din mamma og pappa klamrer seg sammen når dype stikk av lengsel etter å se deg, kjenne på deg, snakke med deg, og klemme deg igjen vender tilbake gang på gang. Tårene for deg presser seg stadig på, dagen lang. Vi savner deg stort, kjære lille "baibis".

Dette er det tyngste vi noen gang har opplevd. Det er ikke mye som gir mening lengre. Alt er et tiltak og mye har mistet sin betydning. Vi håper gutten vår, at vi etterhvert vil finne en slags glede i hverdagen.

Du kommer alltid til å være i tankene våres. Du kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertene våres. Du vil alltid være elsket av oss.

Vit at du kommer hjem til oss i morgen, kjære lille vennen vår.

Her er noen bilder fra en av våre siste turer sammen. Siden vi sist så hverandre, har mamma og pappa vært her på stranden flere ganger. Sist i dag faktisk, da vi tente lys for deg sammmen med onkel/yndlingspasseren din. Poteavtrykkene dine er her fortsatt. Heldigvis. Jeg gruer meg til de første regndråpene faller ned og ødelegger dine søte avtrykk.. Det blir trist å ikke se de der lengre.

Uansett så vil dette stedet være vår faste plass ute hvor vi vil minnes de mange fine årene vi hadde sammen.

Vi er glade i deg. Vi savner deg stort.

Hvil i fred lillegutt.

Klemmer fra mamma og pappa.

"In the arms of your angel, may you find some comfort here".
Fikk tatt noen bilder med lilletassen før vi dro av gårde til byen. Han hadde nemlig så lyst på skiven min og hvordan kan man si nei til det? Retorisk spørsmål :)// Ringo //Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits