Vel hjem. Sitter igjen med en merkelig følelse.

Hadde min siste arbeidsdag på senteret denne tirsdagen. Etter mer enn tre år som butikksjef for ONLY/Pieces endrer jeg karriereveien totalt.

Har fått blomster og gave. Til lykke ønsker og gode klemmer. Mer kunne jeg ikke ha bedt om.

Kunne liksom ikke være på jobb lenge nok i dag. Ville gjøre så mye.

Det ble en småklam affære, det å nå målet: Å gjøre vinduskampanjene klare for augustmåneden. Støvsugde, snekret og stylet.

Like deilig hvert år, når sommer blir til høst og nye, varmere fargetoner inntar butikken.

Kundene shoppet, og jeg småløp for å rekke alt. Koste meg. Innkalte forsterkninger - mannen hjalp til i et par timer <3

Kjennes rart, det å gi fra seg kontrollen. Kontroll - et lite ord for alt som en butikksjef har ansvar for. Men jeg er fornøyd og sikker i min sak - den nye butikksjefen er superflink! Jeg heier hele teamet videre.

// Pieces - juli //

// Pieces - august //// ONLY - juli //

// ONLY - august //Sitter med en fredag-følelse i kroppen. Sikkert fordi jeg har fri i morgen.

Fri frem til mandag. Da begynner jeg i ny jobb :D Gleder meg stort og er spent på samme tid. Dette blir gøy!

Først skal kvelden nytes. Kanskje med et glass musserende. Da kommer denne gavepakken godt med :-)

Ha en fin kveld!

Så er det gjort. Nesten 250 arbeidstimer på under en måned. Så litt over ukesplanene den siste tiden, og innså at jeg stort sett har vært enten i butikken eller i redaksjonen/ute og intervjuet/tatt bilder. Dagene har sust av gårde fordi arbeidsoppgavene har vært så ulike, fra butikksjef, til party-planner, til journalist og fotograf, til rumensk tolk og merchendiser :-)

Men folkens, det er så gøy at jeg endelig kan fortelle hva det er jeg skal jobbe med fra høsten av!!

Etter tre år som butikksjef på ONLY/Pieces og to år som frilansjournalist i Agderposten, skal jeg over i nye arbeidsutfordringer. I august begynner jeg som prosjektleder i Presis 360, et PR-, kommunikasjon- og strategibyrå i Arendal. Dette gleder jeg meg veldig til!! Mildt sagt...:) I tillegg skal jeg fortsette som salgssjef og blogg-foreleser hos Webinstituttet, kursspesialisten på ulike int...ernett-områder. Her stortrives jeg og er spent på å komme i gang med en produktiv høst.

Det er både rart og trist å slutte i mine to nåværende jobber. På Facebook benyttet jeg anledningen til å takke arbeidskolleger og ansatte for en kjempefin tid. Jeg har hatt det veldig gøy, det har vært givende og til tider nervepirrende - midt i blinken for meg, og slik skal det fortsette fremover. Jeg har fått treffe mine fremtidige arbeidskolleger - jeg må bare si at jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med dem i hverdagen og bli bedre kjent med hver og en. På alle fire arbeidsplasser er de ansatte superdyktige. Jeg er i godt selskap.

Mer om (arbeids-)livet etter endte nettstudier, kan du lese om i mitt intervju med NKS Nettstudier - syns det var veldig hyggelig at de tok kontakt! :-) Klikk på bildet for å komme til artikkelen.

// Til juletider i fjor ble jeg ferdig å studere journalistikk ved NKS Nettstudier. I juni tok de kontakt for å skrive en artikkel om hvordan det har gått med meg siden den tid. Arbeidssituasjonen min nå overskrider for så vidt mine forventninger :-) Vedlagt i intervjuet er et sjeldent (og superblidt..) bilde av meg på jobb for Agderposten - denne dagen jobbet jeg med min første værsak. FOTO: Svein Gretland //På fredag gikk jeg ut i ferie fra butikken. Jeg brukte lørdagen og søndagen på å komme ajour med å vaske hus, støvsuge, og stelle i stand hjemme. Nå har jeg bokstavelig talt en haug med klær som må strykes (huff......), og papirer som må sorteres, så er jeg i mål på hjemmebane. Spenstig helg, sant? Hehe, neida. Lørdag var jeg på kino med mannen og gode venner, og søndagen var det strålende fint vær i Arendal - da ble det strand på oss hele dagen :D

Har følger et bildedryss med blinkskudd fra mobilkameraet den siste måneden - Instagram, det må jo være genialt i sånne settinger, btw!// 1 - 9. fra omgjøringene i butikken // 10.Vinneren av ONLY-sykkelen ble trukket ut av over 500 påmeldte // 11. På oppdrag på Nes Jernverk // 12,13. Møtte mannen og svogeren til en matbit mellom arbeidsøkter // 14. Bestevennen til Chico tuslet med oss på tur - det er han pelsklumpen i bakgrunnen // 15. Inviterte bestevennen til en matbit hos oss, også mellom to arbeidsøkter // 16. Chico er med på å overrekke blomster til farmor //
17. På oppdrag på Vessøya i Grimstad // 18. Stelte til sommerfest rett etter oppdraget // 19. Antrekk for sommerfesten - ikke tid til å ta bilder med speilrefleksen denne måneden, utenom til avisen selvfølgelig // 20. Drikkelek // 21. Ble en fuktig slutt på sommerfesten, det vil si en gåtur i regnværet med Chico // 22. Nydelige blomster fra de ansatte på ONLY/Pieces // 23. Blomstene fulgte med et veldig fint kort - så omtenksomme jenter! // 24. Bilder av Chico - jeg må bare :-) // 25. Etter en dobbelvakt // 26. Omgjøring i butikk // 27, 28. Smiil - klar for å bli bedre kjent med mine fremtidige arbeidskolleger i Presis 360 // 28. (f.v.) nytt armbånd fra Tokyo Jane, smykke fra Glitter, klokke fra DKNY // 30, 31. I redaksjonen // 32. Etter en dobbelvakt // 33, 34. DEN kjolen - fra feiringen av 11 år sammen med babes // 35. Inspirasjon fra Tam Tam i byen til walk-in closet // 36. Ny yndlingsrett på Hong Kong Palace - stekte nudler med biff // 37. Babes overrasket med pizza og kake på fredag da jeg begynte på ferien fra butikken *smelt // 38. Gåtur med Chico og babes // 39. Søndag - andre feriedag, og årets første dag med sol på skrotten // 40. Lille sjarmtrollet // 41. I cab-en på en solfylt dag, ny cd på repeat - herliiig // 42. På vei til stranda // 43 - 47. Strålende fint på Rannekleiv i Arendal // 48. Freshe briller // 49. Jeg låner meg en hatt // 50. Årets første bad - superglad for at jeg ikke kom bort i denne... //

Herlige minner!
Vi har gleden av å presentere Maren Synnevåg som del av vårt forelesningsteam!


Maren Synnevåg (38) har lang erfaring både som kommunikasjonsrådgiver og journalist. Hun har blant annet ledet et årelangt trafikalt nettsamarbeid med VG.no, og har god kunnskap i hvordan skape klikkvinnere på nett.

Synnevåg spesialiserer seg på kommunikasjonsrådgivning og som webredaktør. Lurer du på hvorfor noen bedrifter er i vinden hele tiden, hva skal til for å få saker "på", hva er triksene og hvordan bli bedre og mer synlig for eksempel ved å lage gode pressemeldinger, vil et kurs med Synnevåg styrke din/deres kompetanse på disse områdene.

Meld din interesse for kurspriser og datoer ved å sende en e-post til christina.thommesen@webinstituttet.no eller på telefon 980 23 457.

For mer informasjon om Maren Synnevåg, vårt forelesningsteam, kurstilbud og mer, besøk oss på www.webinstituttet.no
Snart kommer et par interiørreportasjer som jeg har skrevet på oppdrag. Tok bildene selv, så jeg gleder meg til å se den endelige layouten. Følg med i Agderposten :)Nå er jeg klar for helg. Kos dere :-)

Vært en produktiv dag med jobb hos Webinstituttet, en liten tur innom butikken, unnagjort ærender og noen forhåndsskrevne blogginnlegg hos NKS Nettstudier :) Nå er det middag og film med mannen <3

Hatt en fin dag dere?
Så er det avklart, folkens! Jeg skal fortsette som blogger for NKS Nettstudier :-) :-)

Denne muligheten er jeg kjempeglad for å ha fått. Med bloggen begynte jeg i fjor høst, da jeg skulle i gang med mitt andre semester i journalistikk årsstudiet. Jeg merker at det har vært nyttig og interessant å dele mine erfaringer som nettstudent med andre interesserte. Her kan du lese disse.

Denne gangen skal innleggene forhåndsskrives, så det er det jeg har tilbragt noen timer til å gjøre i dag morges. Men nå står solen høyt på himmelen, og det er på høy tid med kvalitetstid med min søte. Har flere ting på skjemaet som jeg gjerne vil ha gjort, men det får vente til kveldstid.

Kos dere i dag!
For en koselig lørdag det ble i går! Kvalitetstid med min søte, joggetur, god mat, fint vær, kjøretur i cab-en og dobbel dose Rambo på kvelden :-)

I Kristiansand kom jeg over Natt og dag-magasinet, og riktignok var mitt intervju med bladet publisert! Det var gjennom NKS Nettstudier at jeg ble kontaktet av journalisten for å fortelle om mine erfaringer som nettstudent. Litt uvant å være den som besvarer spørsmålene og så rart å se seg selv på trykk..:


// Marsutgaven av Natt og Dag //

Vi tok også turen til Ikea, og fant selvfølgelig (altfor) mye fint!I dag har jeg som mål å være produktiv :-) Men først hører en lengre joggetur denne nydelige søndagen til.  Have a good one! 

Noen utplukkede februarfavoritter fra butikken:// Only Amfi Arena //
Vi takker alle våre kunder gjennom 2011, og våre Facebook-medlemmer, for et fantastisk år.

Vi ser frem mot et 2012 fylt av kule trender, freshe styles, friske farger og rå priser!

Hilsen ONLY/Pieces Amfi Arena // Facebook // Web // WebGODT NYTT ÅR ØNSKES DERE ALLE :)

For en gøy jobbehelg det har vært! Vi hygget oss på jobb med nisseluer, feststemning, julemusikk og handleglade kunder :) Nå er det like før siste innspurt for alle mann rett før juleaften. Regner med at veldig mange er allerede godt i gang med å kjøpe gaver, noen er kanskje til og med ferdige..? Jeg derimot har ikke handlet én eneste julegave og skal begynne med det på tirsdagskveld etter jobb... Kjøper også juletreet like så godt da! Hehe, men det skal bli en koselig tirsdagskveld :) For hva er hyggeligere enn å kunne bidra til at noen får seg det de ønsker? Vi skal i hvert fall gjøre en helaften ut av det, med middag ute og hele pakken <3 Julekos er viktig selv i travle tider!

Ha en fin start på uken!


Vi er igjen kåret til månedens butikk!! Denne gangen for novembermåneden :) Det var moro å få anerkjennelsen, nå er vi giret på å yte god service videre i en hektisk julehøytid.

Ha en fin lørdagskveld videre!
Slik blir du med i trekningen av en Ball Jacket fra ONLY (verdi 500,-):


- "Lik" ONLY/Pieces sin Facebook-side. Du finner oss her

- Del siden med dine Facebook-venner

- Legg igjen en kommentar på butikkens Facebook-side be når det er gjort


Konkurransen varer frem til 18. desember og er åpen for alle.

Jakken er i fargen marineblått og str. M. For flere detaljer av jakken, kan du ta en titt her.

Når konkurransen er avsluttet sender ONLY/Pieces jakken i posten til vinneren, med mindre det er ønskelig at vinneren henter den selv i butikken på Amfi Arena.

LYKKE TIL! :)


Senteret fyller år og det feires selvfølgelig med knalltilbud de siste to timene som senteret har langåpent.

ONLY/Pieces har 20% på alle ordinære varer :) Senterlederne delte ut hele marsipankaker til hver butikk, så alle og enhver kunne være med på festen!


Så er intervjuet jeg gjorde med studenttorget.no ute på deres hjemmeside :) Artikkelen kan du lese her.


Mer er det dessverre ikke tid til i denne omgangen. Håper alle har en fin start på uken! Jeg storgleder meg til helgen allerede, når noe jeg har ventet veldig lenge på, kanskje skal skje.. Hint: Det har med spesiell hunderase å gjøre, som jeg har et sterkt bånd til. Krysser fingrene for at alt faller på plass slik at dette er mulig å gjennomføre :) Og i tilfelle det kan virke sånn, kan jeg si med en gang at nei, vi skal ikke kjøpe hund..

Vi blogges!

Nok en fin dag på senteret, jobbet sammen med søteste Nina :)

Ser nå frem til å nyte resten av kvelden!

Have a good one!
Vinteren er i anmarsj og ONLY slår til med 25% avslag på utvalgte jakker og strikk!

Kampanjen varer fra og med lørdag 15.10. til og med lørdag 29.10.// annonse //

// låt: Chris Brown ft. Justin Bieber_ Next to you //

Innkjøp til den store anledningen:


Jentebordet:


Klar for kvelden:


Klargjort for velkomstdrink:

Mini-orkideer:


Pynt må man ha:


Og kjøtt:


Så kom jentene:


Knappen på kameraet holdt seg inne:


God stemning:


Lagde en quiz om jobb/trender, med påfølgende premiering:


Jentene i dyp konsentrasjon:
Sprell:
Good times :)
Så har jeg skrevet under på en ny kontrakt: Jeg blogger nå for NKS Nettstudier! :D

I tillegg til frilansstillingen hos Agderposten, butikksjefsjobben på ONLY/Pieces, journaliststudier og to egne blogger, er det ikke mye tid til annet. Men hvem trenger det, når man kan jobbe med noe man virkelig er interessert i?!

Fritid? Nei, takk :D

Låt_Jordin Sparks_I am woman

Ha det riktig så travelt så lenge! Nyt mulighetene :)

Hilsen Christina
Jentene mine på jobb er bare fantastiske: De er flinke med kunder, salg, rydding, de er søte, snille og lærer raskt. De fortjener virkelig ros for den innsatsen de gjør hver gang de er på jobb!

At de trives, det vises på resultatene. Den siste tiden alene har vi vunnet tur til Danmark to ganger og en middag for alle ansattene! Middagen vant vi riktignok i desember, men jeg har vært noe fullbooket for å si det sånn, slik at jeg ikke fikk organisert denne før for noen dager siden. Så i kveld blir det tur på Egon med jentene! Og gjett om vi gleder oss :)

Her er bilder fra den første Danmarksturen:

 Låt av rumenske :) Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Vi blogges!


NYSJERRIGE:
- Arrangementet er noe á la magasinbransjen møter bloggverdenen, og det synes vi passer bra i denne anledningen, fortalte bloggere Ulrikke Lund og Cathrine Heienberg.

I mai ble jeg som blogger invitert til førlansering av en ny spaportal, spaklubb.no. Det var meningen at jeg skulle slappe av, og teste de ulike behandlingene selv. Gjorde jo det til slutt, men som den nysjerrige journalisten jeg er, måtte jeg stille spørsmål om lanseringen til de jeg møtte: VG Nett minMote-Silje, bloggere Ulrikke Lund og Cathrine Heienberg, i tillegg til damene bak tilstelningen, Nina Hilland, Ingelin Harlem og Kay Thune fra Holmenkollen Park Hotell Rica, og grunnlegger av Spaklubb-portalen, Tish Gilbert. Denne dagen inviterte Holmenkollen Park Hotell Rica i Oslo og tidligere Spadeal.no til presselansering av Internettsiden. Rundt 180 journalister fra VG, TV2, Aftenposten, livsstilsmagasiner, bloggere og bransjeaktører møtte opp for å få med seg begivenheten. Blant spaaktiviteter kunne disse velge mellom 24K gullbehandlinger, Madonnas oksygenbehandling og figurforming-behandlinger.

 - Tjenesten skal fungere som et spa- og velværeplanleggingsressurs med oversikt over behandlingssteder over hele landet. Jeg ønsket å knytte sluttbrukerne til leverandører og andre innen samme bransje, slik at disse raskt kan finne den informasjonen de er ute etter, oppsummerte grunleggeren av hjemmesiden, New Yorker og Oslo-beboer Tish Gilbert.

Flere bloggere fra Oslo-området hadde tatt turen innom pressevisningen. Ulrikke Lund (t.v), og Cathrine Heienberg bak bloggen Cathinthecity, reiste inn fra Bergen for anledningen. De gode venninnene sjekket nysjerrige ut flere stands.
- Jeg har en streng hudpleieregime, som jeg holder meg til. Jeg er her for å jobbe, og undersøke produktene. Men det er hyggelig når man samtidig kan slappe litt av, smiler Lund som står bak bloggen ulrikkelund.com.
- Arrangementet er oversiktlig lagt opp, og vi har hatt det kjempekoselig, legger Heienberg til.


 GULLBEHANDLING: En av Norges største bloggere, Ulrikke Lund (21), testet gjerne 24K gullbehandlingen. - Dette er en del av jobben, men visst er det deilig å slappe av, sier den unge fashionistaen.


 SAMARBEIDET: - Det er hyggelig at pressen har vist sin interesse i dag, smiler (f.v.) Nina Hilland, Ingelin Harlem og Kay Thune fra Holmenkollen Park Hotell Rica. Her sammen med grunnlegger av Spaklubb-portalen, Tish Gilbert.


TESTET: -
Det er viktig å teste ut trendene og holde seg oppdatert, forteller Silje Pedersen, leder og moteansvarlig i VGNett sin «minMote».


MINERAL: Jeg testet ut Cosmobeauty mineral makeup. Sminken består av "100% rene mineraler og utviklet i samarbeid med Norske stylister og hudleger", opplyser merket.


GULLBEHANDLING: Jeg testet ut den populære 24K gullbehandlingen.


INTERESSERT: Kirsten Walaas fulgte godt med da hårstylist og makeup artist for Cosmobeauty Hege Bigand instruerte om sminketips.
bloglovin


Den siste uken har jeg gjort om i butikken og satt opp Sex and the City kampanjen til både ONLY og Pieces. Her kan dere se noen bilder fra økten:

Føler nesten at en del av meg mangler. Finner ikke USB kabelen til min speilrefleks, men jeg tror (og håper) at den ble glemt igjen i Kristiansand under forrige helgs festigheter.. I så fall ligger den trygt nede på stuen eller på soverommet til svigerinnen..

Derfor blir dagens outfit og bildene fra "Bachelorette dagen" utsatt på foreløpig ubestemt tid :P

Men reportasje og intervju som jeg lovte dere skal dere få se i løpet av helgen, samt bilder tatt i den anledning.

Håper alle har hatt like strålende sol som vi på Sørlandet har hatt i det siste! Rakk et par solstråler etter jobb, noe som var utrolig deilig. Jeg satser på knallvær resten av sommeren ;)Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter


Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits