Regionsmesterskapet i tennis er over for denne gang. Mange hadde meldt seg på, både unge og voksne, og var klare til en fullstappet helg med tennisspill i klassene singles, doubles og mix. At det var gøy å være med, er en underdrivelse - nervene var i høyspenn, konsentrasjonen var på topp (liker jeg å tro) og formen var så klar som den kunne bli etter 6 måneder med spill. Stemningen var på topp og både spillerne og tilskuerne så ut som de hadde det moro!

Det var tøft å delta, det skal jeg ikke legge skjul på. Vi har flere flinke jenter (damer) i klubben i seniorklassen (18år+), i tillegg kom det noen fra Østlandet som hadde spilt seriøst i mange år (henholdsvis 14 og 15 år tror jeg at de yngste jentene var - de hadde spilt i 7 år (!!), og konkurrerte i seniorklassen - hatten av for de!!).

Jeg hadde nok med å holde nervene og tankene i sjakk, og forsøke og gi motstanderen noe...ja...motstand! Noe må jeg ha gjort bra i løpet av de 6 månedene - fokuset var et helt annet nå enn da jeg deltok i Sørlandsmesterskapet i august i fjor (jeg så visstnok vettskremt ut da, haha!). Det beste var at jeg kunne faktisk ha det gøy mens jeg spilte - da ble følelsen av å vinne et game ekstra god ^^)

Etter å ha tapt 6-4, 6-3 i semifinalen, endte jeg opp på en 3. plass! Det er jeg veldig glad for, med tanke på at jeg tapte så å si alle kampene under Sørlandsmesterskapet i fjor. Jeg deler nå 3. plass med hun som knuste meg allerede i første game under Sørlandsmesterskapet i fjor :) Woop woop! (Fullstendig oversikt over kampene i forrige helg finner du ved å klikke på Open Tournament Software).Det er først nå at jeg begynner å komme meg til hektene etter mange timer på tennisbanen, både før, under og etter mesterskapet. Har tatt noen dager fri fra tennisen - har derimot kommet i gang med et godt treningsprogram som Atletica Sør Amfi har satt opp (rettere sagt en som tidligere jobbet som fysiotrener i Norges Tennis Forbund, så det er jo midt i blinken!!). Det ble tatt noen en del bilder under turneringen, dobbeltside oppslag i Agderposten og en side i Arendals Tidende ble det også. Det er godt å se for tennisklubben :)


// Kjole - under genser - Maria Sharapova Nike fra TWE //


// Jobbe jobbe jobbe med serve //// Fullføre slaget ^^ //// Skjørt - Serena Williams Nike // Topp og sko - Nike //// Komisk øyeblikk mens vi dømmer junior turneringen //// Jentene i Arendal Tennisklubb sørget for å være blant topp tre i regionsmesterskapet :) //

Postet av: Siw
Gratulerer :)
04.02.2013, 22:01
URL: http://serysstad.blogg.no
Postet av: elisebo
gratulerer så mye! :-D
05.02.2013, 15:02
URL: http://elisebo.blogg.no/
Postet av: sarai94
gratulerer så myeee :D tennis virker såå morsomt!

xx Siri
05.02.2013, 17:14
URL: http://sarai94.blogg.no
Postet av: cmvt
sarai94: Tuuusen takk :D Man kan bli fort hektet på tennis ;)
05.02.2013, 21:38
URL: http://cmvt.blogg.no/
Postet av: cmvt
elisebo: Tusen takk! :-D
05.02.2013, 21:38
URL: http://cmvt.blogg.no/
Postet av: cmvt
Siw: Takk :)
05.02.2013, 21:38
URL: http://cmvt.blogg.no/

Navn:

Mail:

Url:

Kommentar:Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter

Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits