// Nike skjørt, topp, svettebånd, sko - Tennis Warehouse Europe //

Åh, dere. Endelig er det tennis-tid igjen - doublespill om en halv time. To dagers pause på grunn av et vondt håndledd har vært høyst nødvendig - heldigvis hadde jeg en (første) dag på Atletica treningssenter og en dag i skibakken for å få ut treningsenergien :)

Siden jeg tok opp tennis etter nesten 10 års pause, har jeg tilbragt så mange timer på banen utenom jobben at jeg for lengst har mistet tellingen.

Jeg fortalte dere at jeg skulle på trenerkurs, noe som for meg er en utrolig gøy mulighet. Jeg hadde min første time i forrige uke - jeg var så nervøs på forhånd at jeg var fysisk kvalm... Men, det tok ikke mer enn en par minutter sammen med to herlige gjenger med tennis-elever, så var jeg helt med! (Litt for) engasjert og storkoste meg. Det beste var å se at de syntes det var gøy å spille tennis. Det opplevde jeg som givende, og det gjorde at jeg ville gjøre en enda bedre jobb som trener.

20 av 60 timer av trenerkurset er gjennomført. I tillegg til mange timers trening og spill for å lære å håndtere nerver og terpe på teknikk. I hvert fall så mye det lar seg gjøre i en så kort periode før regionsmesterskapet (et halvt års spill er langt fra nok til å forsøke å være en stabil spiller). Regionsmesterskapet går av stabelen til fredag (!) og jeg... ja, jeg er supernervøs.

Det bringer meg til mitt neste poeng. Inspirasjon er for meg utrolig viktig, og det er mye som inspirerer meg, motiverer meg til å yte det lille ekstra. Det være jobb eller fritidsinteresser, jeg ser opp til dem som hele tiden jobber med å utvikle seg. Jeg kom over denne videoen for en stund siden - husker jeg så den rett før jeg skulle spille en (vennlig) kamp og at jeg hadde den i bakhodet underveis i spillet. Av en eller annen grunn så hjalp det meg med å ha litt mer kontroll over nervene og et klarere hode enn tidligere. Jeg tror det ligger i det som Gaëls Monfils sier: Uansett hva som skjer, husk hvorfor du gjør hva du gjør, og aldri gi slipp på det. Jobb hardt, men ha det gøy mens du gjør det.Hva syns dere om videoen?

Postet av: mylifehege
Fint antrekk

Blir glad for kommentar tilbake =)
27.01.2013, 21:15
URL: http://mylifehege.blogg.no

Navn:

Mail:

Url:

Kommentar:Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter

Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits