Ah, som jeg lengter til våren når snøen har smeltet... Til lysere tider og lengre dager. Men det er klart at vinteren har sin sjarm, den også: Barnlige følelser når den første puddersnøen faller (les: ikke snøstorm!), lag på lag med klær, tjukke strikkegensere og matchende luer og votter; varm kakao og innekos. Eller som i mange tilfeller den siste tiden: Våte sko til og fra tennistreningen og et ekstra observant blikk på glatte veier...


// Kåpe - HM // Skjørt - HM // Genser - Cubus // Skjerf - Pieces // Sko - Dorothy Perkins //

Forresten, nå er det altfor lenge siden jeg kjørte en konkurranse på bloggen, og i morgen tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe med det. Nyttårsaften er jo like rundt hjørnet - da kan jo premien jeg deler ut komme godt med. Følg med.
 

Postet av: annasolberg
Nydelig antrekk! :)
19.12.2012, 15:49
URL: http://annasolberg.blogg.no
Postet av: carame11
fine bilder! :)
19.12.2012, 15:49
URL: http://carame11.blogg.no
Postet av: Sadia
Kjempe fint antrekk! Liker hvordan du har satt det sammen :) Btw, vet du om de har den kåpen din i butikk fremdeles? Den var virkelig fin!
Postet av: cmvt
Sadia: Tusen takk! Koselig å høre :) Hmm, har ikke sett den kåpen siden jeg kjøpte den om sommeren/tidlig høst. Den kom jo inn til kampanjepris på 100,- (!!), så den solgte sikkert veldig raskt. Men som de stroppeløse kjolene HM lager (se nyttårsinnlegget), så kan det være at de produserer dem på nytt og i forskjellige stoffer, hvis de selger godt. Til den prisen, så har den i hvert fall holdt seg veldig bra, bare noen få nupper etter over et halvt år bruk :)
06.01.2013, 13:09
URL: http://cmvt.blogg.no/

Navn:

Mail:

Url:

Kommentar:Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter

Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits