Med jevne mellomrom får jeg forespørsler om å blogge om et produkt eller en tjeneste. Ofte har jeg takket nei til tilbud fordi jeg ønsker kun å reklamere eller anbefale produkter, varer, merker, nettsider, arrangementer for den saks skyld, som jeg kan stå inne for enten det gjelder kvalitet, pris, service eller ide. Og ikke minst som står mine personlige interesser i stil.

Et slikt tilfelle er dette. Jeg ble nylig kontaktet av IKON M, et selskap som selger nyproduserte møbler som etterligner klassiske og populære designikoner. De har håndplukket et utvalg sofaer, stoler, lamper, sjeselonger og tilbehør hvis utseende er nærmest maken til designermøbler, enkelte som gjennom årenes løp har blitt anset som kunsttstykker selv etter designerens død.

For enkelte er møbler bare noe som fyller en praktisk funksjon i hjemmet. For oss er møbler en lidenskap og en måte å uttrykke identitet på. Vi i Ikon M ønsker å gi alle en sjanse til å skape et vakkert og inspirerende hjem. Et hjem som viser din identitet og som både du, dine nærmeste og dine venner ønsker å oppholde seg lenge i, skriver IKON M på sin nettside.

Som mange andre er jeg opptatt av å ha en fint og stilig hjem. Et hjem som jeg trives i, et hjem hvis stil speiler min egen smak. Jeg er ikke opptatt av å følge trender, hverken i klesveien eller interiørmessig. Jeg kjøper det jeg syns er fint, og her var det mye jeg likte.

Favoritter // Krakk av Mies van Der Rohe // Bordlampe av Poul Henningsen // Kontorstol Aluminium Group // Fotskammel av Charles le Corbusier // Pledd av Charles de Corbusier // Lampe av Poul Christiansen // Sofa av Josef Hoffman // Stol av Eileen Gray // Taklampe av Verner Panton //

Jeg lot meg inspirere av flere av produktene på siden, og har til og med pinnet dem på min nye Pinterest-profil. Prisklassen er riktignok overkommelig, men med så mye som falt i smak med en gang, er det likevel ikke alt en har råd til å handle med en gang.

Nå kan jeg tenke og planlegge litt. Vi har hus som er høyt under taket, har tre etasjer. Vi flyttet inn for et par år siden og har (les: mannen i hus) siden pusset opp hvert rom. Men tredje etasje er likevel "fritt frem", uten en gjennomført stil, for her har ikke vi (les: mannen i hus) kommet til ennå. En slik stilren, klassisk preg ser jeg for meg, gjerne med sølv- og rustikkdetaljer. Her vil favorittene fra IKON M komme godt til rette, vil jeg tro.

Gjorde noe research på nett og fant frem noen få ideer til hvordan en slik stram, tidløs, maskulin men også hjemmekoselig stil best kan oppnås (bildene er hentet fra Google og Miss Millionairess på Pinterest - også en side som jeg på det varmeste vil anbefale dere å ta en titt på):


// Slettenvold meets a masculine Sex and the City, with hints of ombre and rustic ... //

Vil du vite mer om priser, kvalitet, frakt, betalingsmetoder, garantier og mer, kan du klikke deg inn på IKON M sin nettside. Happy hunting!

// reklame//

Postet av: jacobsenfoto
Stilig :-)
02.10.2012, 14:05
URL: http://jacobsenfoto.blogg.no
Postet av: Benedikte
Masse fint :) Liker!
02.10.2012, 14:09
URL: http://bstf.blogg.no

Navn:

Mail:

Url:

Kommentar:Christina Thommesen
27, Arendal. Prosjektleder, tennisspiller, mote- og fotointeressert. Alle bilder er tatt selv.
Facebook Instagram Twitter

Kategorier
FILM
FOTO
FOTO: ARBEID
FOTO: DYR
FOTO: HVERDAG
FOTO: MOTE
FOTO: OUTFIT
FOTO: REISER
FOTO: TREND
JOURNALISTIKK
KJENDIS
MUSIKK
OM MEG
PHOTOSHOP


hits